Κοινωνία

Τραγωδία στη Νεοχωρούδα: «Ήταν κωφάλαλος ο κηπουρός και δεν άκουσε την επίθεση των σκυλιών στην 50χρονη»

Τραγωδία στη Νεοχωρούδα: «Ήταν κωφάλαλος ο κηπουρός και δεν άκουσε την επίθεση των σκυλιών στην 50χρονη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο 50χρονης στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, που κατασπάραξαν  την Κυριακή τρία άγρια σκυλιά του γείτονά της.

Όπως δήλωσε ο κοινοτάρχης του χωριού Χρήστος Σαραμούρτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», τη συγκεκριμένη στιγμή ένας κηπουρός που βρισκόταν στο κτήμα της άτυχης γυναίκας για αγροτικές εργασίες και ήταν ακουστικά και ομιλητικά ανάπηρος (κωφάλαλος) είδε καθυστερημένα την επίθεση των σκύλων στη γυναίκα, διότι προηγουμένως δεν άκουγε τις εκκλήσεις της για βοήθεια.

Όπως είπε, μάλιστα, αφού διαπίστωσε τι γινόταν και σοκαρίστηκε, του στάθηκε και πάλι αδύνατο να φωνάξει γείτονες να παρέμβουν, λόγω της ομιλητικής του αναπηρίας. Ο νεαρός άνδρας μάζευε κλαδιά και τα τραβούσε δεμένα προς την έξοδο, την οποία άφησε ανοιχτή, με σκοπό να τα στοιβάξει απέναντι από το σπίτι για να τα περισυλλέξει η αρμόδια υπηρεσία.

Στη συνέχεια, ο κοινοτάρχης μίλησε για το θύμα της επίθεσης και τόνισε ότι ήταν πρωτεργάτρια σε πολλούς συλλόγους και γενικότερα άνθρωπος της προσφοράς.



«Γρύλιζαν τα σκυλιά»

«Έχω ξανάρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους σκύλους όταν ήρθαμε με τεχνικό συνεργείο να πραγματοποιήσουμε αλλαγή λαμπτήρα δημοσίου φωτισμού. Γαύγιζαν και γρύλιζαν πάρα πολύ άγρια, σκέφτηκα όμως ότι μιας και λειτουργούν ως φύλακες, αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη μου για το θάνατο της, συνεχώς βοηθούσε τους πάντες εντός και εκτός του δήμου μας, του Δήμου Ωραικάστρου», σημείωσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα σκυλιά πλέον βρίσκονται στην αρμόδια Περιφερειακή Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X