Κοινωνία

Τραγωδία στη Βέροια: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στην 37χρονη που σκότωσε το μωρό της

Τραγωδία στη Βέροια: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στην 37χρονη που σκότωσε το μωρό της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως από την τραγική υπόθεση του βρέφους στη Βέροια που έχασε τη ζωή του από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του.

Η 37χρονη παιδοκτόνος η οποία αρνείται ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει το αγοράκι της πήρε προθεσμία για την Παρασκευή να απολογηθεί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την αποχώρησή της από το δικαστικό μέγαρο συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ο συνήγορος, Δημήτρης Ζυγουλιάνος, είπε ότι στην 37χρονη απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως είπε, στο verianet.gr η ίδια επικαλείται ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος και δεν του επέφερε τραύματα, αλλά ο θάνατος επήλθε στην προσπάθεια να το ταΐσει.

Πάντως η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκδορές στο πρόσωπο, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα όσα επικαλείται η 37χρονη.

Επίσης, ο κ. Ζυγουλιάνος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε, ότι πολλά από όσα γράφονται σε διάφορα σάιτ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επιφυλάχθηκε να μιλήσει πιο αναλυτικά μετά που θα λάβει πλήρη γνώση της δικογραφίας.

Επίσης είπε ότι δεν θα ζητήσει ψυχιατρική εξέταση, καθώς ήδη αυτό το έχει ζητήσει ο ανακριτής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X