Κοινωνία

Τραγωδία στην Ικαρία: Γιος γνωστού ηθοποιού ο 11χρονος που πνίγηκε

Τραγωδία στην Ικαρία: Γιος γνωστού ηθοποιού ο 11χρονος που πνίγηκε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη είναι το 11χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας. Το αγοράκι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το λιμενικό μέχρι στιγμής, είχε φύγει γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι του, και 4 ώρες αργότερα, στις 18:00 το απόγευμα, η μητέρα του εμφανίστηκε στο λιμενικό και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Ο μικρός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ereportaz.gr, που ονομάζονταν Χ. Στ. και σύμφωνα με την ανακοίνωση φορούσε μπλε- πορτοκαλί μαγιό κολυμπούσε στην παραλία της Πλάκας, στο λιμάνι του νησιού ήταν γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη. Το παιδί φορούσε το μαγιό και τη μάσκα του όταν ανευρέθη καθώς είχε πάει για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι. Η μητέρα του διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνιση του, άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό, έρευνες οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς τον ανήλικο εντόπισαν δύτες όταν βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας..

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X