PET

Επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: « Δόντι του σκύλου πέρασε μέσα στο κρανίο» -«Έβαλε το χέρι στο στόμα του τέσσερις φορές»

Επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: « Δόντι του σκύλου πέρασε μέσα στο κρανίο» -«Έβαλε το χέρι στο στόμα του τέσσερις φορές»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση πίτμπουλ: Για την τρομακτική επίθεση που δέχτηκε ο 11χρονος γιος του από πίτμπουλ μίλησε ο πατέρας του. Το περιστατικό έγινε στην Αρτέμιδα όταν το παιδί έκανε ποδήλατο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. Ο σκύλος τον έριξε κάτω και άρχισε να τον δαγκώνει στο πρόσωπο και το κεφάλι. Μάλιστα από τα δόντια του τρύπησε μέχρι και το κρανίο.

«Έβαλε το χέρι στο στόμα του τέσσερις φορές. Έφτασε μέχρι το στομάχι του σκύλου»
Όπως είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», «το παιδί πάει λίγο καλύτερα, χειρουργήθηκε κατευθείαν την ημέρα που τον πήγαμε».

«Το παιδί προσπαθούσε να ξεφύγει από το σκυλί… Έβαλε το χέρι στο στόμα του τέσσερις φορές. Έφτασε μέχρι το στομάχι του σκύλου» , περιέγραψε ο πατέρας.

Όπως είπε, το παιδί έκανε ότι ήταν αναίσθητο και έφυγε το πίτμπουλ όμως όταν κουνήθηκε λίγο, επέστρεψε και του επιτέθηκε ξανά. Όπως είπε το παιδάκι, έκανε ποδήλατο στην περιοχή και το σκυλί ήταν ελεύθερο εκείνη την ώρα.

Επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: «Μας έδωσαν πιθανότητες 50% να πετύχει το χειρουργείο. Δόντι του σκύλου πέρασε μέσα στο κρανίο» – Συγκλονίζει η μητέρα του (Video)
Από θαύμα γλίτωσε ο 11χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο ράτσας πίτμπουλ στην Αρτέμιδα. Το σκυλί δάγκωσε τον ανήλικο στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ από το δόντι του σκύλου έγινε τρύπα στο κρανίο του παιδιού, με αποτέλεσμα να περάσει μικρόβιο και να υποβληθεί ο 11χρονος σε χειρουργείο τριών ωρών.

Το παιδί πάλεψε με τον σκύλο, βάζοντας το χέρι στο στόμα του ζώου, για να του προκαλέσει εμετό και να τον απωθήσει, ενώ προσποιήθηκε τον λιπόθυμο για να τον ξεγελάσει.

«Μας έδωσαν πιθανότητες 50% να πετύχει το χειρουργείο. Δόντι του σκύλου πέρασε μέσα στο κρανίο»
Η μητέρα του ανήλικου θύματος μίλησε στον Alpha για το πώς ο γιος της γλίτωσε τα χειρότερα μετά την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε.

«Το παιδί βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Πέμπτη που ήρθαμε στο νοσοκομείο. Τρεις ώρες διήρκησε το χειρουργείο, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νοσοκομείο και τον γιατρό που τον χειρούργησε στα πόδια το κεφάλι και το αυτί. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση», λέει αρχικά η μητέρα του 11χρονου.

Η μητέρα του παιδιού συγκλονίζει: «Όταν τον φέραμε στο νοσοκομείο, του έκαναν πολλές εξετάσεις και στην αξονική βρέθηκε ότι πρέπει να κάνει χειρουργείο γιατί ένα δόντι του σκύλου πέρασε μέσα στο κρανίο και είχε πάρει κάποιο μικρόβιο και το κόκαλο έξω από το κρανίο, Μας έδωσαν πιθανότητες 50% να πετύχει το χειρουργείο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο σκύλος βρισκόταν έξω από τη μάντρα, γύρω στα 50 μέτρα μακριά και από εκεί πέρασε το παιδί με το ποδήλατό του και δέχθηκε την άγρια επίθεση. Το πίτμπουλ τον άρπαξε από τα πόδια και τον πέταξε από το ποδήλατο, καταφέρνοντας του πολλαπλά τραύματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X