Κοινωνία

Τραγωδία στο Αγκίστρι: Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Δέσποινας

Τραγωδία στο Αγκίστρι: Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Δέσποινας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία στο Αγκίστρι: Φως στον θάνατο της 20χρονης από τον Βόλο θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση – Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης που πήγε για πρώτη φορά διακοπές με τις φίλες της και βρήκε τραγικό θάνατο

Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Αγριάς στον Βόλο μετά την είδηση για τον τραγικό θάνατο της 20χρονης Δέσποινας στο Αγκίστρι της Αίγινας, όπου έκανε διακοπές.

Η άτυχη κοπέλα, που πήγε για πρώτη φορά φέτος διακοπές με τις φίλες της, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το ηλεκτρικό ποδήλατό της προσέκρουσε σε βράχο. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Λιμεναρίων – Απονήσου.

Η μητέρα της 20χρονης Δέσποινας είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό της κόρης της.

Μιλώντας στο Action24 είπε πως «ήταν σε μια καλή στιγμή, χαρούμενη γιατί πραγματοποίησε τα όνειρα της, μπήκε στις σπουδές της, έκανε τις πρώτες της διακοπές φέτος, ήταν πολύ χαρούμενη στιγμή δηλαδή για να τελειώσει έτσι».

«Το παιδί μου ήταν 20 χρονών φοιτήτρια στο παιδαγωγικό, δεν ξέρω ούτε αν έχει ξανακάνει χρήση, ούτε αν χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πατίνι. Σε κάποια στιγμή βρέθηκε κάτι, εμπόδιο ή στραβοτιμονιά και έπεσε σε μια κοφτερή πέτρα, κάπου αλλού μου είπαν ότι ήταν βραχάκι, βράχος δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ φοβισμένη για το αν θα μπορέσω να αντέξω περισσότερες λεπτομέρειες του συμβάντος», πρόσθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X