Κοινωνία

Τρίκαλα: Ανήλικη η νεκρή που βρέθηκε στον Προφήτη Ηλία

Τρίκαλα: Ανήλικη η νεκρή που βρέθηκε στον Προφήτη Ηλία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον ομώνυμο λόφο ήταν γύρω στα 30 -λόγω του σωματότυπου και των χτυπημάτων που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα- τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανήλικο κορίτσι.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για 16χρονη, αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με το tv10.gr, πρόκειται για παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ανήλικη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Οι Αρχές εκτός από την δολοφονία εξετάζουν και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και μάλιστα ζητήθηκε από το Δήμο καλαθοφόρο προκειμένου να ανέβουν στην σκεπή της εκκλησίας για να εκτιμήσουν το ύψος και τις συνθήκες. Στο ενδεχόμενο αυτό στράφηκαν καθώς στην εκκλησία γίνονται εργασίες και υπάρχουν σκαλωσιές, όπου μπορεί να ανέβει κανείς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X