Show Biz

Βατίδου για Κούγια: Έδειξε ότι ενδιαφέρεται για τη μαμά των παιδιών του

Βατίδου για Κούγια: Έδειξε ότι ενδιαφέρεται για τη μαμά των παιδιών του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βατίδου για Κούγια: Για το πρώην σύζυγό της Αλέξη Κούγια μίλησε με αφορμή την περιπέτεια με τον νόμο που είχε η ίδια η Εύη Βατίδου. «Έδειξε ότι ενδιαφέρεται» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στον ποινικολόγο.

Σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (24/11) από την εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Εύη Βατίδου διευκρίνισε αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της «έδειξε ότι ενδιαφέρεται για τη μαμά των παιδιών του».

«Τα δυο μου παιδιά ακολούθησαν το επάγγελμα του πατέρα τους» συμπλήρωσε.

“Το μήνυμα απ’ αυτή την ιστορία είναι η στήριξη της οικογένειας, που είναι πολύ σημαντική. Δηλαδή ότι εγώ και ο Αλέξης αποδείξαμε στα παιδιά μας ότι στέκεται ο ένας δίπλα στον άλλον. Στην δύσκολη στιγμή πάνω αποδείχθηκε ότι εμείς οι δύο σαν γονείς βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο και αυτό ευχαρίστησε και αισθάνθηκαν μεγαλύτερη ασφάλεια τα παιδιά μας”, ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Μιλώντας για το πώς είναι η σχέση της με τον Αλέξη Κούγια, είπε ότι: “Ήμασταν σε καλό δρόμο, αλλά φαίνεται ότι γίνονται καλύτερα τα πράγματα. Είναι καλύτερα τα πράγματα, δεν το συζητώ! Θα έκανα κι εγώ γι’ αυτόν το ίδιο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X