Κοινωνία

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτουν ως ύποπτοι οι τέσσερις εμπλεκόμενοι

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτουν ως ύποπτοι οι τέσσερις εμπλεκόμενοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία καλούνται οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τα δυο αδέλφια, Β.Λ. και Ε.Λ., και τους φίλοι τους Κ.Π. και Β.Τ. οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν στο πολυτελές ξενοδοχείο. Σε σουίτα που είχαν νοικιάσει, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ίδιων, προσεκλήθησαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι περίπου 8-9 κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Αυτή τη φορά, η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης τους καλεί για να δώσουν ανωμοτί κατάθεση, με το θέμα να έχει και συνέχεια καθώς η έρευνα έχει κορυφωθεί και υπάρχουν αναφορές για κυκλώματα μαστροπείας που απλώνουν τα «πλοκάμια» τους ως και την Κύπρο.

Νωρίτερα, έρευνα σχετικά με τη διαρροή εγγράφων καταθέσων σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μετά τη δημοσίευση στον Τύπο των καταθέσεων που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κατάθεση της 24χρονης στην ανακρίτρια και η απολογία του 27χρονου κατηγορουμένου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X