Κοινωνία

Βόλος: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ανεξιχνίαστες δολοφονίες γυναικών μετά τις αποκαλύψεις για τον 39χρονο

Βόλος: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ανεξιχνίαστες δολοφονίες γυναικών μετά τις αποκαλύψεις για τον 39χρονο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βόλος: Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών Αρχών τίθενται, όπως φαίνεται, ανεξιχνίαστες δολοφονίες ηλικιωμένων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, μετά τις αποκαλύψεις για τον 39χρονο που σκότωσε τη νονά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος, αφού ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη νονά του στον Βόλο, αποκαλύφθηκε ότι είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του, πριν από 12 χρόνια. Το DNA, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, «πρόδωσε» τον 39χρονο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη της δολοφονίας της 69χρονης γυναίκας τον Αύγουστο του 2009 στο πρόσωπο του προφυλακισθέντα, από τα ίχνη DNA που είχαν βρεθεί στο σημείο του εγκλήματος.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, οι Αρχές ερευνούν και τις υποθέσεις δολοφονίας άλλων γυναικών.

Με βάση όσα ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, υπάρχουν τρεις υποθέσεις που παρουσιάζουν ομοιότητες με τα άλλα δύο εγκλήματα.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις εξής υποθέσεις:

– Δολοφονία 87χρονης στον Αλμυρό Βόλου, τον Δεκέμβριο του 2004: Η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της από συγγενή της. Έφερε εκδορές στα χέρια και το πρόσωπο.

– Δολοφονία 84χρονης στην Ανάβρα Βόλου, τον Μάρτιο του 2012: Η γυναίκα είχε αφού έπεσε θύμα ληστείας για πέντε ευρώ και δολοφονήθηκε στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε.

– Δολοφονία 81χρονης στον Άγιο Λαυρέντιο Βόλου, τον Μάιο του 2012: Βρέθηκε νεκρή φέροντας εκδορές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πέρα από αυτές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X