Κοινωνία

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Μήνυση Κούγια κατά Μάνου Δασκαλάκη

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Μήνυση Κούγια κατά Μάνου Δασκαλάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Νέο «μέτωπο» Μάνου Δασκαλάκη-Αλέξη Κούγια ανοίγει στο περιθώριο της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Κατάθεση μήνυσης εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη από τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου με αφορμή το περιεχόμενο της κατάθεση του εν διαστάσει συζύγου της.

Στην προαναγγελία του Αλέξη Κούγια για μήνυση είχε απαντήσει πριν λίγες μέρες ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη Δημήτρης Γεωργακόπουλος με δηλώσεις στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Μπορώ να σας πω ότι κάποιος που έχει πλήρη άποψη των περιστατικών με τη σειρά που έγιναν, βάσει δικογραφίας, το τι πίεση έχει δεχθεί ο κ. Δασκαλάκης, η απώλεια των τριών τέκνων του, η σύλληψη της συζύγου του και όλο αυτό το φορτίο που κουβαλάει τον έκαναν να λυγίσει για πρώτη φορά σε κοινή θέα, είναι ένας διαλυμένος άνθρωπος, παρόλο που έχει επιχειρηθεί σε ένα μεγάλο διάστημα να δημιουργηθεί μία εντύπωση για το αντίθετο και είναι πάρα πολύ διαλυμένος», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του πατέρα των τριών παιδιών.

Σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με το πώς θα απαντήσουν στη μήνυση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατηγορεί τον κ. Δασκαλάκη ότι όλα όσα έχει καταθέσει είναι ψευδή, σημείωσε πως θα υπάρξει απάντηση.

«Αν πράγματι έχει αυτήν την πρόθεση, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Η κατηγορούμενη έχει την τύχη να έχει έναν πολύ μαχητικό δικηγόρο και εμείς θα απαντήσουμε αναλόγως», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X