Αθλητισμός

Κόμπι Μπράιαντ: Θεωρία συνωμοσίας συνδέει τον θάνατό του με τον κορονοϊό!

Κόμπι Μπράιαντ: Θεωρία συνωμοσίας συνδέει τον θάνατό του με τον κορονοϊό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει ένα… φλέγον ζήτημα που έχει απασχολήσει ποτέ τον πλανήτη και δεν έχει συνδεθεί με θεωρίες συνωμοσίας; Δεν υπάρχει. «Ξεφύτρωσαν» λοιπόν τέτοιες θεωρίες και για τον κορονοϊό, που τον συνδέουν με φαινομενικά ασύνδετα γεγονότα. Ένα από αυτά είναι και… ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ!

Ο Κόμπι Μπράιαντ, η θυσία και η ταφή στην τοποθεσία Corona

Ο “μύθος” του NBA έφυγε με τραγικό τρόπο στις 26 Ιανουαρίου 2020. Πιο συγκεκριμένα, στις θεωρίες αυτές, ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ αντιμετωπίζεται σαν «θυσία», απαραίτητη για τη δημιουργία του ιού αυτού, προκειμένου να περάσουν υποσυνείδητα στους ανθρώπους το μήνυμα πως κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στο θάνατο.

Μάλιστα, αν η λέξη Covid (ονομασία του κορονοϊού) μεταφραστεί αρχικά στα Εβραϊκά και κατόπιν στα Αγγλικά αποδίδει τη λέξη «Kobe», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο μπασκετμπολίστας είναι θαμμένος στην περιοχή «Corona».

Δεν είναι μόνο ο Κόμπι Μπράιαντ…

Η θεωρία αυτή… απογειώνεται από κάποιους άλλους συνωμοσιολόγους, οι οποίοι παίρνοντας αφορμή από ένα βίντεο στο οποίο ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρει πως μία πανδημία που μεταδίδεται μέσω αέρα θα κόστιζε τη ζωή σε 33 εκατομμύρια ανθρώπους, συσχετίζουν τον αριθμό αυτό (γνωστός στους χώρους της μασονίας) με τον αριθμό φανέλας του Κόμπι Μπράιαντ στο κολλέγιο.

Ρίγη συγκίνησης για Κόμπε Μπράιαντ στο All Star Game του NBA! video

Να θυμίσουμε πως εκτός από τη θεωρία συνωμοσίας με τον Κόμπι Μπράιαντ, μεγάλο θόρυβο είχε προκαλέσει και το βιβλίο “The Eyes of the Darkness”, στην επανέκδοση του οποίου το 2008 αναφέρεται η ασθένεια Wuhan-400 που προσβάλλει όλο τον κόσμο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί, δε, που συσχετίζουν τον κορονοϊό με τα συστήματα τεχνολογίας 5G τα οποία είχαν κατηγορηθεί πως προκαλούν προβλήματα υγείας στους ανθρώπους και φυσικά τα πρώτα εργοστάσια που χρησιμοποίησαν τέτοια τεχνολογία ήταν στην πόλη Ουχάν, απ’ όπου ξεκίνησε ο κορονοϊός.

Τέλος, πολλοί θεωρούν «ύποπτη» την ύπαρξη της σειράς “Pandemic” στο Netflix λίγο καιρό πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού στον πλανήτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X