Κοινωνία

Κοροναϊός: Η κυβέρνηση ανακοινώνει απαγόρευση συναθροίσεων

Κοροναϊός: Η κυβέρνηση ανακοινώνει απαγόρευση συναθροίσεων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κοροναϊος: Την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση εντός των επόμενων ωρών, στο πλαίσιο μέτρων για το περιορισμό της διασποράς του ιού στη χώρα μας.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε την απαγόρευση του «συνέρχεσθαι» άνω του ορίου των 10 ατόμων λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσή του.

https://youtu.be/nPOVqIa8XYk

Μιλώντας στον Alpha την Τετάρτη 18/3, ο Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού από την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση αποφασίζει απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων. Κυβερνητικές πηγές εξηγούσαν ότι δεν πρόκειται για περιορισμό των ανθρωπίνων ελευθεριών, αλλά αναγκαίο μέτρο για την εξάπλωση της πανδημίας από τον κοροναϊό. Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε σοβαρά πρόστιμα για τους παραβάτες.

Άλλωστε ήδη από χθες Τρίτη 17/3, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρός και πως η κυβέρνηση θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κοροναϊό.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X