Ελλάδα

Κορoνoϊός -Κρεμαστινός: Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»

Κορoνoϊός -Κρεμαστινός: Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο 78χρονος πολιτικός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού από το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Τελειωμό δεν έχει η λίστα των ασθενών από το δείπνο του πρύτανη Θανάση Δημόπουλου, που έγινε το βράδυ της 7ης Μαρτίου σε γνωστό γαλλικό εστιατόριο της Κηφισιάς συναθροίστηκαν αναρίθμητοι επιφανείς για τη γιορτή της γυναίκας του κυρίου καθηγητή.

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν φορέας του κορονοϊού (5 ημέρες αργότερα νόσησε και το ανακοίνωση ο ίδιος).

Ο Στέλιος Πέτσας και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Βασιλική Τσόγκα, που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, κάθισαν δίπλα στον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του κ. Χατζηνικολάου: «Το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου, παρουσίασε χαμηλό πυρετό και εφαρμόζοντας τη σχετική διαδικασία, υποβλήθηκε σε εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά αργά το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου».

Στο δείπνο αυτό, ήταν και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος, επίσης, ανακοίνωσε ο ίδιος ότι ασθένησε από κορονοϊό. Ενώ προσβλήθηκε από τον ιό κι ένας σερβιτόρος του καταστήματος…

Σύμφωνα δε με άλλες πηγές, ο κ. Δημόπουλος (παρότι προαλείφεται για διάδοχος του Βασίλη Κικίλια), επειδή, ήταν και μάλλον εξακολουθεί να είναι ο προσωπικός παθολόγος του Αλέξη Τσίπρα, φέρεται να είχε καλέσει στο δείπνο αυτό και το τέως πρωθυπουργικό ζεύγος. Ο Aλέξης Τσίπρας, το απέφυγε. Αφενός γιατί έμαθε ότι ο πρύτανης είχε σκοπό να μαζέψει ένα σωρό επιχειρηματίες, αλλά και κάμποσους Νεοδημοκράτες ή και νεο-μητσοτακικούς, αφετέρου θέλησε να αποφύγει τη συνάθροιση λόγω κορονοϊού, κάτι που δεν σκέφθηκαν όλοι οι άλλοι και ειδικά οι γιατροί, οι οποίοι πήγαν και οι περισσότεροι κόλλησαν.

Δείτε ακόμη:

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X