Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης για την Ομόνοια: «Κάναμε λάθος» (video)

Κώστας Μπακογιάννης για την Ομόνοια: «Κάναμε λάθος» (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από χθες το βράδυ επικρατεί ο κακός χαμός με τα όσα έγιναν στην Ομόνοια και δικαιολογημένα. Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε ένα τραγικό λάθος, με τις εικόνες συνωστισμού να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όλα αυτά βέβαια την ώρα που… σε άλλες πλατείες υπάρχουν επεμβάσεις της αστυνομίας, ενώ στην Ομόνοια χθες βράδυ ήταν απλά… Πέμπτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα… με δηλητήριο, η Έλενα Ακρίτα “βάλλει” κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στα social media υπάρχουν χιλιάδες επικριτικές αναρτήσεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε δυο φορές δημόσια σήμερα για το ζήτημα και σε… καμία από τις δύο δεν ζήτησε συγγνώμη.

Στην πρώτη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε πως «δεν έγινε καμία φιέστα, δεν έγιναν εγκαίνια, δεν απευθύναμε προσκλήσεις, δεν δημοσιοποιήσαμε καν την ώρα που θα λειτουργήσει το συντριβάνι» πρόσθεσε.

Είμαι οργισμένος με την Ομόνοια-Ελπίζω να εξοργίζεστε…

Υπάρχει όμως και η δεύτερη, που είναι ένα βίντεο που ανήρτησε κι έχει τραβηχτεί μπροστά στο… πολυσυζητημένο συντριβάνι.

«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος» λέει στον τίτλο και στο βίντεο παραδέχεται πως «κάναμε λάθος».

Όταν κάνεις λάθος όμως, ζητάς και συγγνώμη και κάτι τέτοιο… δεν ακούγεται στο βίντεο. Τουναντίον, ακούγεται και η δικαιολογία πως η δημοτική αρχή δεν περίμενε τόσο κόσμο που ήθελε να θαυμάσει το συντριβάνι…

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Κώστας Μπακογιάννης

https://www.facebook.com/KostasBakoyannispage/videos/545109482864091/?__xts__[0]=68.ARBYHD8dqrs6oDxGGLAchT1IGo4X9Ly_3qGrkgM-_G7ykHhPDJOgn_cu4GU1YSAVOZBduYt5SKwml1bIg-uOiqgslpOihG5eVbyvkMlMPRxGsjvLE1Z6DadZj9AlI7P2sFf6dnEwjsNNGfDrazwM44egTa5Y0L3_tYEnmTx2j_BwAnOFXjXrqkIxce1AZ1P-Xsv7TUoR-AxE57-DYtIkLbJqWerAnUWE9kT0HR1ukM3WqoYkakq5b0KNTzZ7EjkeIsqTHlVgmUHBW7lM2Q-z0MGef8uatFgkjV658nPGHXaH8km9H7VVeaAQ-ruq1gkuEk3U-EE7t4gmYh4NVG2xerGSu_wgevDFbgAkYxTcV2rRwgt29SU3Xb7VwiLJG6nKjs_m&__tn__=-R

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X