Media

Κουμαριανού για Big Brother: «Ο Μικρούτσικος μου προκαλεί οίκτο- Φρικτός ο Βαρθακούρης»

Κουμαριανού για Big Brother: «Ο Μικρούτσικος μου προκαλεί οίκτο- Φρικτός ο Βαρθακούρης»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Είχα κάνει αίτηση για το “Big Brother” με το όνομα που γράφει η ταυτότητά μου, όχι ως Εύα Κουμαριανού, που είναι το καλλιτεχνικό μου. Περίμενα να μου απαντήσουν. Μετά από 1,5 μήνα αφότου είχα κάνει την αίτηση, με πήρε κάποιο πρόσωπο από την παραγωγή, που μάλλον δεν είχαν δει την αίτηση ακόμα, αλλά και να την είχαν δει, δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν ότι είμαι εγώ γιατί είναι άλλο το όνομα, και μου είπαν “Κυρία Κουμαριανού, θα ήταν μεγάλη μας τιμή να σας έχουμε στο Big Brother γιατί ξέρουμε πολύ καλά, είστε πανούργα σε τέτοιες εκπομπές”.

Τους απαντάω “τι εννοείτε;” και μου απαντούν “Ξέρουμε ότι είστε έξυπνη και χειρίζεστε καλά καταστάσεις με ίντριγκα και θα θέλαμε να σας έχουμε”. Τους απαντάω “εγώ έχω κάνει επανειλημμένως αίτηση για το Ελλάδα έχεις ταλέντο και με παίρνετε για το Big Brother; “Πολύ ευχαρίστως να έρθω, αλλά λόγω μαγαζιού και παράστασης δεν θα μπορέσω να έρθω”. Μου απαντούν ότι “θα πληρώνεστε και ότι θα κανονίσουμε εμείς με το σκηνοθέτη και την παράσταση και το αφεντικό σας στις Κούκλες”». Η ταλαντούχα σόου γούμαν, που δίνει ρεσιτάλ στις «Κούκλες», εξηγεί τους λόγους που δεν μπήκε στο παιχνίδι:

«Τελικά δεν μπορούσα να πάω γιατί είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις και για να μην κλείσω την πόρτα, τους είπα ίσως στο επόμενο. Με πίεσαν πολύ, τους είπα ότι δεν σνομπάρω, αλλά έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις».

Τώρα πια που έχει δει τι έχει γίνει, δεν διστάζει να πει πως πάλι καλά που δεν είναι μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. «Ευτυχώς που δεν μπήκα στο “Big Brother” με τα σούργελα που έχουν μαζέψει. Μα, δεν μπορούσαν να βάλουν πρόσωπα με προσωπικότητα;”.

Όσον αφορά στο σκηνικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και τις δηλώσεις του περί βιασμού ξεσπαθώνει: «Μα δεν ντρέπεται λίγο; Να πει για το βιασμό γυναικών. Αν ήμουν μέσα στο παιχνίδι και το έλεγε, θα γινόταν χαμός. Μπορεί να φοράω τα φουστάνια, αλλά είμαι αντράκι σε περιπτώσεις γυναικών, παιδιών, ηλικιωμένων και οτιδήποτε άλλο».

Δεν μασάει τα λόγια της και δεν διστάζει τα στρέψει τα βέλη της εναντίον τόσο του Ανδρέα Μικρούτσικου, αλλά και του Χάρη Βαρθακούρη: «Ο Μικρούτσικος μου προκαλεί οίκτο. Φυσικά και είναι ένας καλός παρουσιαστής. Είχε παρουσιάσει τόσα πράγματα, αλλά τώρα δεν μπορείς να τον βλέπεις. Σου χαλάει την αισθητική. Δεν μπορούσαν να βάλουν μια παρουσιάστρια, μια ωραία κοπέλα, ένα ωραίο αγόρι. Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι φρικτός. Καλό παιδί, καλός τραγουδιστής. Ο καθένας στο είδος του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X