Κρέμασαν τον αριστερό(!) Παύλο Τσίμα στα μανταλάκια…

Σφοδρή επίθεση από μερίδα του τύπου δέχθηκε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας μετά  τα όσα  είπε στον ΣΚΑΙ συμψηφίζοντας στην πραγματικότητα τα γιαούρτια εις βάρος του Θεόδωρου Πάγκαλου με την δολοφονία Φύσσα. Την πιο σκληρή κριτική έκανε ωστόσο ο νέος διευθυντής της Αυγής και πρώην συνεργάτης του πρωθυπουργού Άγγελος Τσέκερης  ο οποίος  με άρθρο του που  είχε  τίτλο «ΣΚΑΪ, Παύλος Τσίμας και βία» και επίλογο μία μόνο λέξη  ΅Ντροπή σας!», εξευτέλισε το κανάλι και τον δημοσιογράφο με επιχειρήματα που θα τα ζήλευε ο πρώην αριστερός Παύλος Τσίμας.

«Προχθές το βράδυ, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Παύλος Τσίμας εξέφρασε την ανησυχία του για την πολιτική.. αντίληψη που έχει επικρατήσει στην κοινωνία ότι “το να γιαουρτώνουμε τον Πάγκαλο είναι καλό, ενώ το να μαχαιρώνουν τον Φύσσα είναι κακό”  έγραψε ο Αγγελος Τσέκερης.
“Δεν λέω ότι το μαχαίρι και τα γιαούρτια είναι το ίδιο” συμπλήρωσε. Αλλά στην ουσία, μόνο και μόνο βάζοντας τη δολοφονία του Φύσσα και κάποιο γιαούρτωμα του Πάγκαλου στην ίδια πρόταση, αυτό ακριβώς είπε.
Δικαίως, λοιπόν, ο κόσμος πάγωσε και εξοργίστηκε. Ακόμα κι αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν κάτι λιγότερο ανόητο για το ζήτημα της βίας, ούτε από τον Παύλο Τσίμα, ούτε από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Διότι η βία είναι κακό πράγμα και, όπως λέει η Χάνα Αρέντ, το κακό έχει διαβαθμίσεις. Και επομένως δεν εξοργίζει μόνο η εξίσωση μιας δολοφονίας με ένα γιαούρτωμα. Εξοργίζει ότι αυτοί που δολοφόνησαν τον Φύσσα, το δολοφονικό τους κίνητρο καθώς και ο ρόλος που έπαιζαν και παίζουν λείπουν από την εξίσωση του Παύλου Τσίμα. Και έτσι, για ακόμα μια φορά οι ναζί μαχαιροβγάλτες ξεπλένονται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως με εκείνο το ιστορικό “τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο”.
Ντροπή σας!

Από τον Κώστα Βάρναλη στον αριστερό(!) Παύλο Τσίμα…

Μετά από αυτή την κριτική ο γνωστός δημοσιογράφος προσπάθησε να ανασκευάσει μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής  λέγοντας ότι   ο τρόπος που διατύπωσε την άποψή του «είναι προφανώς ατυχής» .
«Σήμερα η Αυγή με ψέγει σε ένα μικρό σημείωμά της διότι σε ένα σχόλιο προχθές στην τηλεόραση είπα ότι ήταν λάθος τότε να λέμε ότι υπάρχει βία την οποία μπορούμε να ανεχόμαστε και να δικαιολογούμε και βία που δεν ανεχόμαστε και την καταδικάζουμε. Διότι αυτό αν συμβεί περιστασιακά δεν πειράζει, αλλά όταν η βία γίνεται συστηματική και δημιουργεί τον εθισμό στη βία καταντά επικίνδυνο ανέφερε ο Παύλος Τσίμας. Ο τρόπος που το διατύπωσα ήταν προφανώς ατυχής αλλά πρέπει να είναι πολύ κακόπιστος κάποιος για να μη βλέπει την ουσία του επιχειρήματος –ή αν διαφωνεί με αυτό ας το πει. Αν θεωρεί ότι δεν πειράζει να ανεχόμαστε μια ήπιας έντασης βία, αρκεί να καταδικάζουμε τη βία όταν γίνεται πάρα πολύ έντονη ή όταν απειλεί εμάς ή όταν ενοχλεί εμάς ή όταν προέρχεται από ιδεολογικά αντιπάλους χώρους, τότε θα πρέπει να το πει και να αναλάβει την ευθύνη γι αυτήν την άποψη».

Τελικά όπως φαίνεται ο Παύλος έχει αγωνία να αποδείξει ότι είναι ένας από αυτούς….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ