Ο Προβοκάτορας

Κυριάκο πραγματικά, πώς το βλέπεις; Ο Αλέξης κλέφτης θα γίνει; video

Κυριάκο πραγματικά, πώς το βλέπεις; Ο Αλέξης κλέφτης θα γίνει; video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δηλαδή αν τα λέει… μόνος του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας; Απλά θα κάθεται να τον βλέπει να βάζει το ένα αυτογκόλ πίσω από το άλλο;

Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Και να εξηγηθούμε: Στην αρχή της συζήτησης στην Βουλή, ο ΠτΒ Κώστας Τασούλας, απηύθυνε έκκληση σε όλους να διαψεύσουν εκείνους που ελπίζουν ότι η σημερινή συζήτηση θα αποτελέσει προέκταση της απόπειρας που γίνεται να πάρει το πάνω χέρι μια άλλη ανατριχίλα…

Σήκωσε το γάντι ο Τσίπρας! «Ποιος τον έβαλε τον Λιγνάδη; Είδε φως και μπήκε»; video

Και ακολούθως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα και είπε: «Συμμερίζομαι τις σκέψεις σας και ερχόμενος στο Κοινοβούλιο άκουσα έναν γνωστό ραδιοφωνικό σχολιαστή να προεξοφλεί ότι σήμερα η Βουλή θα προσομοιάζει με κερκίδα ποδοσφαιρικού αγώνα τρίτης Εθνικής.

Είναι στο χέρι όλων μας αυτό να μην το επιτρέψουμε. Θα πούμε σκληρές αλήθειες σήμερα αλλά οφείλουμε να διαφυλάξουμε το επίπεδο του κοινοβουλευτικού διαλόγου, να μιλήσουμε με στοιχεία και με τεκμήρια και εύχομαι και ελπίζω στο τέλος της συζήτησης να μπορούμε να καταλήξουμε αν μη τι άλλο στην κοινή μας γραμμή για την αντιμετώπιση της ουσίας του προβλήματος που απασχολεί την κοινή γνώμη τον τελευταίο μήνα».

Δείτε το απόσπασμα στην αρχή της ομιλίας του

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/1001203067321594/

Μητσοτάκης… διαψεύδει Κυριάκο!

Μάλιστα. «Να διαφυλάξουμε το επίπεδο του κοινοβουλευτικού διαλόγου» είπε ο πρωθυπουργός. Και «να μιλήσουμε με στοιχεία και με τεκμήρια» είπε επίσης ο πρωθυπουργός.

Και τελικά… έκανε ο ίδιος το ακριβώς αντίθετο! Έριξε το επίπεδο του κοινοβουλευτικού διαλόγου στα τάρταρα και αντί να μιλήσει με στοιχεία και τεκμήρια, κατέθεσε… memes με τον Στάλιν, μια από τις πλέον συνηθισμένες τακτικές των τρολ του διαδικτύου που τόσο απεχθάνεται όπως λέει συχνά ο ίδιος.

Ο Μητσοτάκης «ξέπλυνε» την Μενδώνη με μια… υποψία κριτικής για Λιγνάδη (video)

Βεβαίως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αργότερα του απάντησε σκληρά για την… έκκληση που έκανε για επίπεδο στον πολιτικό λόγο, θυμίζοντάς του τον χειρότερο πολιτικό εαυτό του, τον οποίο επέδειξε πριν γίνει πρωθυπουργός στην Βουλή (σ.σ. δείτε εδώ τις «βολές» του Αλέξη Τσίπρα).

Τον Μητσοτάκη όμως είχε ήδη προλάβει να εκθέσει… ο Κυριάκος. Διότι λίγο μετά την έναρξη της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός παρουσίασε μια φωτογραφία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, κατηγορώντας την Αυγή πως «έκοψε» την Λυδία Κονιόρδου από την εικόνα.

Και με… επίπεδο κοινοβουλευτικού διαλόγου, όπως προείπε, ο πρωθυπουργός «κότσαρε» την φωτογραφία του Στάλιν και μάλιστα την κατέθεσε και στα πρακτικά, μην και πάει χαμένη…

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=RQ9LEqVQzP0&fbclid=IwAR2GMcXDt-W84DniD9BtvWaGpM68YbMcjTm9bx9g47h-oEbvt6fH9Drurz8

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X