Show Biz

Λιάγκας: Πώς χειρίστηκαν στην εκπομπή το περιστατικό με τον φοιτητή στο ΑΠΘ

Λιάγκας: Πώς χειρίστηκαν στην εκπομπή το περιστατικό με τον φοιτητή στο ΑΠΘ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του, παρουσίασαν χθες στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» το θέμα που έγινε viral και αφορά στον φοιτητή που «εκτονώθηκε» μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ πάνω σε στην πλάτη μιας κοπέλας.

Το ζήτημα που προέκυψε, μπορεί να φαντάζει σε κάποιους αστείο τα πρώτα δευτερόλεπτα αλλά αν το σκεφτεί θα καταλάβει πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα και μάλιστα, από νομικής άποψης έχει μεγάλη βαρύτητα.

Ο Λιάγκας και η παρέα του αφού άκουσαν για το θέμα αποφάσισαν να το διακωμωδήσουν και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Ακόμη και η πλάκα έχει κάποιο όριο και ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιου είδους ζητήματα. Δηλαδή αν ήταν ένα από τα παιδιά τους ή κάποιο δικό τους άτομο; Θα αντιμετώπιζαν το θέμα με αυτόν τον τρόπο;

Στην εκπομπή ακούστηκαν πολλά! Πάρα πολλά! Και ο μόνος που προσπάθησε να κρατήσει τους τύπους ήταν ο δημοσιογράφος που ανέφερε το θέμα, λέγοντας πως το ζήτημα είναι σοβαρό.

Η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη «πέθαναν» στα γέλια και είναι απορίας άξιο για το αν θα γέλαγαν αν συνέβαινε σε αυτές κάτι τέτοιο! Και η απάντηση είναι απλή! όχι, δε θα γέλαγαν με κάτι τέτοιο διότι μιλάμε για προσβολή.

Όταν μέσω της τηλεόρασης προβάλλονται τέτοιου είδους συμπεριφορές απέναντι σε ζητήματα που είναι αρκετά σοβαρά, και τα βλέπει ο κόσμος, κάτι σημαίνει πως δεν πηγαίνει καλά. Η ιδιωτική τηλεόραση διαθέτει πολύ καλά προγράμματα για τον κόσμο αλλά δεν έχει ανάγκη να προάγει τέτοιου είδους χαβαλέ και πόσο μάλλον όταν βλέπουν μικρά παιδιά και έχουν ως πρότυπο κάποιους ανθρώπους.

Το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό και όντως, είναι κατανοητό στην αρχή κάποιος να μην καταλάβει ότι ακριβώς έχει συμβεί και να ξεσπάσει σε γέλια αλλά μετά δεν το τραβάει κάποιος από τα «μαλλιά».

Τη ψυχολογία και την ντροπή της κοπέλας που το βίωσε τη σκέφτηκε κανείς; Ή μήπως ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του πίστεψαν ότι της άρεσε;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X