Media

MasterChef: Η Μαρία την «είπε» στον Μπέλλο

MasterChef: Η Μαρία την «είπε» στον Μπέλλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ζευγάρι του MasterChef ήταν τελικά εκείνο το οποίο βρέθηκε στον τελικό του Silver Award και ο Δημήτρης Μπέλλος κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 10.000 ευρώ με αποτέλεσμα το Μαράκι του να μη χαρεί και πολύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τι θα ζητηθεί απόψε από τους δύο φιναλίστ του Silver Award και ποιος ή ποια θα καταφέρει να πάρει στα χέρα του το μεγάλο έπαθλο; #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Η Μαρία Μπέη φάνηκε να δυσκολεύεται με κάποια πράγματα που αφορούσαν στην αντιγραφή του πιάτου που κλήθηκε να κάνει, και όπως πάντα, ο ήρωας της, Δημήτρης, προσπάθησε πολλές φορές να τη βοηθήσει αλλά εκείνη δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση και του μίλησε αρκετά άσχημα! Έτσι φάνηκε τουλάχιστον στην κάμερα!

Μάλιστα, όταν ο παίκτης του MasterChef βρέθηκε δίπλα στο κορίτσι του με σκοπό να τη βοηθήσει αλλά και να την πειράξει λίγο εκείνη του φώναξε λέγοντας: «Φύγε από δω, θα φας μπάτσα! Δημήτρη». Άβολο και άσχημο, θα πούμε εμείς σε αυτό το σημείο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν κινδυνεύει κανείς να φύγει, όμως εδώ μιλάμε για 10.000€ και όπως έχει χιλιοειπωθεί, μία «υπέροχη βαλίτσα με μαχαίρια»! Δημήτρης ή Μαρία;⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/dgS0V24Edt4

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είμαι και… γαμοεπιτυχημένη» (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X