Media

«A teacher»: Η ολέθρια σχέση ανάμεσα σε μία καθηγήτρια και έναν τελειόφοιτο μαθητή

«A teacher»: Η ολέθρια σχέση ανάμεσα σε μία καθηγήτρια και έναν τελειόφοιτο μαθητή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η πολλά υποσχόμενη νέα σειρά «A Teacher» έρχεται στο FOX την Πέμπτη 15 Απριλίου, στις 21.50.

Η νέα σειρά «A teacher», μεταφορά της ομότιτλης ταινίας από τη σκηνοθέτη Χάνα Φιντελ, με πρωταγωνιστές την Κέιτ Μάρα (House of Cards) και τον Νίκ Ρόμπινσον (Jurassic World) κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 21.50 αποκλειστικά στο FOX. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 21.50. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Στη νέα σειρά του FOX, «A Teacher», ξεδιπλώνεται η πολυπλοκότητα και οι συνέπειες μιας τοξικής σχέσης, ακολουθώντας την ιστορία της Κλερ Γουίλσον (Κέιτ Μάρα), μιας νεαρής καθηγήτριας στο γυμνάσιο του Texas, με το μαθητή της Ερικ Γουόκερ (Νικ Ρόμπινσον).

Η όμορφη και αινιγματική Κλέρ είναι η νέα καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Γουέστερμπρουκ. Απογοητευμένη από το γάμο της με τον σχολικό της έρωτα Ματ (Άσλεϊ Ζούκερμαν), έχει ανάγκη να νιώσει ελεύθερη για πρώτη φορά στη ζωή της. Η ζωή της Κλερ αλλάζει όταν ο Eric της ζητά βοήθεια με τις εξετάσεις για την είσοδό του στο κολέγιο. Ο Ερικ, ένας γοητευτικός, δημοφιλής και εξωστρεφής τελειόφοιτος, ζει μια επιφανειακά τέλεια ζωή. Είναι ο αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου και σχεδόν αχώριστος με τους κολλητούς του, ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις πιέσεις του σχολείου, στο μέλλον του, στην part-time δουλειά του, αλλά και στις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ανάμεσα στην Κλερ και τον Ερικ θα ξεκινήσει ένα διακριτικό παιχνίδι αποπλάνησης, που θα εξελιχθεί σε μια τοξική σχέση με ολέθριες συνέπειες για τους ίδιους, φέρνοντας τους αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα που δεν ήταν έτοιμοι να ζήσουν.

Δείτε το τρέιλερ

https://youtu.be/Ex_bKBG1gJE

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X