Media

Αφού έγινε μαμά, επιστρέφει στην TV και βάζει… τελεία στον Σκάι.

Αφού έγινε μαμά, επιστρέφει στην TV και βάζει… τελεία στον Σκάι.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έπειτα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Αγγελική» και τη γέννηση της κόρης της, έρχεται και η επιστροφή στην παρουσίαση, για τη Νάντια Μπουλέ αναλαμβάνοντας το «Dot» (Σκάι) μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χεριά και έτσι από τη νέα σεζόν αναμένεται να δούμε τους δύο ηθοποιούς ξανά στις οθόνες μας, αυτή τη φορά όμως σε ρόλο παρουσιαστών.

Μπορεί η ονοματολογία για τους πιθανούς αντικαταστάτες της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου να ήταν μεγάλη και πολλοί να πέρασαν από δοκιμαστικό, ωστόσο η παραγωγή του Σκάι φαίνεται να βρήκε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη αυτό που αναζητούσε με αποτέλεσμα να κάνουν την τελική τους επιλογή.

Η Νάντια Μπουλέ θα επιστρέψει στην παρουσίαση  ύστερα από επτά χρόνια, αφού η τελευταία εμφάνιση της ως παρουσιάστρια ήταν στο τηλεπαιχνίδι «The Biggest Game» το 2014 στον Aντέννα.  Η συμφωνία έκλεισε πριν από μερικές ημέρες και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες.

Να θυμίσουμε πως η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Αγγελική», Νάντια Μπουλέ, υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και διανύει τις πρώτες μέρες με την μικρή στο σπίτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X