Media

Αγγελική Νικολούλη: Πρώτη δηλωση μετά απο την επίσημη ένταξη της στο Mega

Αγγελική Νικολούλη: Πρώτη δηλωση μετά απο την επίσημη ένταξη της στο Mega
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην αρχή της ημέρας έγινε γνωστό ότι η Αγγελική Νικολούλη θα είναι από το φθινόπωρο στο Mega. Η δημοσιογράφος, νωρίς το απόγευμα, είπε να δηλώσει κι εκείνη κάτι.

Αυτή είναι η δική της ανακοίνωση: «Μία νέα, MEGAλη οικογένεια, μας ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της και από το φθινόπωρο η εκπομπή θα ανάβει από εκεί τα φώτα της. Από το MEGA. Οι άνθρωποι του MEGAλου καναλιού, υποδέχονται εμένα και τους συνεργάτες μου με θέρμη και εκτίμηση και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη».

Βέβαια στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, η Αγγελική Νικολούλη είχε κάνει εκπομπή έρευνας με τον Κώστα Χαρδαβέλλα στο Mega. Εκείνη ήταν αστυνομική ρεπόρτερ στο Έθνος  και εκείνος προβεβλημένος δημοσιογράφος ειδικών αποστολών στα ΝΕΑ.

Πίσω στα 90’s ( για την ακρίβεια το 1993) το Mega είχε το «Ρεπορτάζ στην ομίχλη» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και η Νικολούλη ήταν συνεργάτης- συμπαρουσιάστρια και μαζί με άλλους στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής έψαχναν ανθρώπους που είχαν εξαφανιστεί και τους αναζητούσαν οι οικείοι τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X