Media

Άγριες μέλισσες: Εντυπωσιακό φινάλε για φέτος. Τί αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης (video)

Άγριες μέλισσες: Εντυπωσιακό φινάλε για φέτος. Τί αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμάζουν ένα μεγάλο φινάλε για τον δεύτερο κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες» του Αντέννα, ενώ την τρίτη σεζόν θα δούμε πολλά καινούρια στοιχεία. Αποκαλύψεις έκανε ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος, φιλοξενούμενος στο «Πρωινό» από την Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

«Θα μπούμε λίγο σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή. Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος για τον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες.

«Κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ.

Η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει σύντομα, κάναμε το γύρισμα την προηγούμενη εβδομάδα», αποκάλυψε ο σκηνοθέτης.

Δύο είναι τα σίγουρα πράγματα για τις Άγριες Μέλισσες: 1) ετοιμάζουν μεγάλο φινάλε για τον δεύτερο κύκλο, 2) ο τρίτος κύκλος θα τα αλλάξει όλα.

https://youtu.be/FKqx5uhxO2o

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X