Media

«Άγριες Μέλισσες»: Πότε ξεκινά ο 2ος κύκλος

«Άγριες Μέλισσες»: Πότε ξεκινά ο 2ος κύκλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι «Άγριες Μέλισσες» κατάφεραν να κάνουν το ελληνικό να επιστρέψει στη μυθοπλασία και καιρό είχαμε να δούμε μια σειρά την οποία παρακολουθούν όλοι. Μάλιστα, ο ANT1 κατάφερε να δει τα νούμερα τηλεθέασης του να ανεβαίνουν σημαντικά!

Η σειρά που καθήλωσε το ελληνικό κοινό, βάζει ένα μικρό «stop» στις τηλεοπτικές εμφανίσεις για το καλοκαίρι αλλά οι πρωταγωνιστές και η παραγωγή συνεχίζουν τα γυρίσματα κανονικά μέσα στο καλοκαίρι καθώς θέλουν να είναι έτοιμος ο δεύτερος κύκλος για να βγει στον αέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μπορεί η εβδομάδα που ξεκινάει να είναι η τελευταία για τις Αγριες Μέλισσες όμως τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τον Αύγουστο. Θα σας λείψουμε;; ________________________________ #agriesmelisses #κατεριναδιδασκαλου #athens #μυρσινησεβαστου #μυρσίνη #άγριεςμέλισσες #ministryofculturegr #katerinadidaskalou #ig_greece #athensvoice #instalifo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official) στις

Ο Γιώργος Σουξές μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» λέγοντας: “Θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα μέχρι τις αρχές Αυγούστου και πριν κλείσει ο Αύγουστος θα ξανασυνεχίσουμε. Νομίζω ότι οι προβολές θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου ούτως ώστε να έχουμε μια σειρά από επεισόδια στην περίπτωση που ξανακλείσουμε λόγω κορονοϊού”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Δρόσω και το μωράκι της… ❥ Σύρετε για να δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες 🔜 • • • #agriesmelisses #mariakitsou #ellitringou #danaimichalaki #ant1 #seires #newfanpage #ant1tv #έλλητρίγγου #asiminastamiri #δροσω #άγριεςμέλισσες #bestcouple #love #elenistamiri #drosostamiri #anastasisroilos #nikiforossevastos #asiminanikiforos #iordanisalexandris #elenikarakasi #thomaskypraios #yiannisstankoglou #doukassevastos #leonidaskakouris #anetsevastou #katiadandoulaki #katerinadidaskalou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άγριες Μέλισσες 🐝 (@agries.melisses.fp) στις

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/tXkupiSQSiE

Δείτε ακόμη: Έμειναν «παγωτό» οι παρουσιάστριες του «The Booth» – Τι συνέβη;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X