Media

Αλλάζουν όλοι στις ενημερωτικές εκπομπές του Σκάι. Ποιοί παραλαμβάνουν σκυτάλη.

Αλλάζουν όλοι στις ενημερωτικές εκπομπές του Σκάι. Ποιοί παραλαμβάνουν σκυτάλη.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ενημέρωση στον Σκάι δεν σταματά ποτέ και δεν κάνει απεργία, όλοι το ξέρουν αυτό. Στη συνήθη τακτική των αντικαταστάσεων περνάει ο σταθμός μην αφήνοντας χωρίς ενημέρωση τους τηλεθεατές του και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η φετινή αλλαγή ωστόσο έρχεται από το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι ρεπόρτερ θα περάσουν έστω και για λίγο από την καρέκλα του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, το πρωινό δίδυμο Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου θα πάρουν τρεις εβδομάδες άδεια μέσα στον Αύγουστο, από τις 9 – 27 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσουν στις 6/8 για να είναι ξανά στον αέρα στις 30/8 οπότε και σηματοδοτείται η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Τη θέση τους θα πάρει ο Νίκος Υποφάντης, ο οποίος την πρώτη εβδομάδα θα είναι με τη Μαρία Βούσουλα ενώ τις υπόλοιπες δυο με τον Νίκο Ανδρίτσο.

Το ίδιο διάστημα θα λείψουν και οι Αταίριαστοι. Τη θέση τους θα πάρουν την Απόστολος Μαγγηριάδης και Αντώνης Αντζολέτος, οι οποίοι θα παίξουν μπάλα τόσο μαζί όσο και με άλλα ταίρια. Για παράδειγμα την πρώτη εβδομάδα θα παρουσιάζουν την εκπομπή ο Απόστολος Μγγηριάδης με την Εύα Περώνα, την δεύτερη ο Αντώνης Μαγγηριάδης με τον Νίκο Αντζολέτο, ενώ την τρίτη τη θέση του Μαγγηριάδη θα πάρει ο Γιάννης Καντέλης.

Οσο για τον Γιώργο Αυτιά, κι αυτός θα λείψει τρεις εβδομάδες με τη μόνη διαφορά ότι θα φύγει μια εβδομάδα νωρίτερα από τους προηγούμενους για να επιστρέψει το Σαββατοκύριακο 21- 22 Αυγούστου. Οσο για τους αντικαταστάτες του, αυτοί θα είναι ο Κωνσταντίνος Δαυλός με την Κορίνα Γεωργίου και για τις δυο υπόλοιπες εβδομάδες η Εύα Περώνα με τον Χρυσόστομο Τσούφη. Η μόνη διαφορά είναι ότι για τις τρεις αυτές εβδομάδες η εκπομπή θα ξεκινάει στις 07.00 αντί για τις 05.30.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X