Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλα τα νεότερα για την υγεία του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλα τα νεότερα για την υγεία του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερο 24ωρο στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου παραμένει για νοσηλεία ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το καλό νέο είναι ότι αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη. Οι γιατροί συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή, αν και βελτιωμένη σε σχέση με τα δεδομένα του πρώτου 24ωρου της νοσηλείας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη εσπευσμένα το Σάββατο στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του, Θάνου. Μπήκε σε καταστολή και διασωληνώθηκε στην Εντατική. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη πνευμονικό οίδημα και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του τηλεοπτικού παρουσιαστή και τραγουδοποιού έχει ως ακολούθως:

Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X