Media

«Αποστρατεύονται» από τον Αντέννα

«Αποστρατεύονται» από τον Αντέννα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλες οι μέχρι τώρα ενδείξεις από τον Αντέννα συνηγορούσαν ότι η σειρά «Παρουσιάστε» με το Γιάννη Μπέζο και το Μανώλη Μαυροματάκη θα ανανέωνε τη… θητεία της. Η αλήθεια είναι ότι εξεταζόταν να δοθεί το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο από την αρχή ήταν αποφασισμένη η πορεία της για μία σεζόν και από τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης η διοίκηση του Αντεννα σε συνεννόηση με τους δημιουργούς θα συζητούσε αν θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια, πέρα από το πρωτότυπο σενάριο.

Τελικά όμως αυτό δεν θα γίνει αφού ο σταθμός αποφάσισε να ρίξει φέτος τίτλους τέλους, σύμφωνα και με την πληροφόρηση του melasblog και του Γρηγόρη Μελά.

Βέβαια, η ιστορία βασίζεται σε ξένη σειρά που ολοκληρώνεται σε έναν κύκλο αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου είχαν αφήσει ένα… παραθυράκι ανοικτό, ώστε αν σημείωνε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης να εξέλισσαν την ιστορία με πρωτότυπο σενάριο, όπως έχουν κάνει και με άλλες σειρές στο παρελθόν.

Παρά όμως τους καλούς και σημαντικούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, η σειρά «Παρουσιάστε» δεν παρουσίασε λόγω του σκληρού ανταγωνισμού τέτοια πορεία που να της δώσει το πράσινο φως.

Έτσι στο τέλος Μαΐου θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ενώ δικαιολογημένα εκτιμάται ότι πολλοί τηλεθεατές θα την «γνωρίσουν» καλύτερα μέσα από τις επαναλήψεις, τους επόμενους μήνες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X