Media

Από αύριο 12/4 σε λειτουργία και πρόσβαση η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+

Από αύριο 12/4 σε λειτουργία και πρόσβαση η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα πρότυπα του ERTflix αλλά και των Nova και Cosmote TV «χτίζεται» το ΑΝΤ1+, η νέα συνδρομητική υπηρεσία του ΑΝΤ1. Το επίσημο λανσάρισμά της ανακοινώθηκε ότι θα παραγματοποιηθεί αύριο, 12 Απριλίου, σε Ελλάδα και  Κύπρο, μέσα από τις smart τηλεοράσεις και το antennaplus.gr. Η «προσφορά γνωριμίας» θα ανέρχεται στα 4,99 ευρώ για τους πρώτους τρεις μήνες και η βασική συνδρομή στα 7,99 ευρώ.

Εκτός από τις πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και τις ξένες που θα διαθέτει αποκλειστικά το ΑΝΤ1+, μέσα από την πλατφόρμα θα εκπέμπουν σε πρώτη φάση τρία κανάλια. Το Just Music, ένα μουσικό κανάλι με τα πιο πρόσφατα video clip και ζωντανές συναυλίες, και δύο κινηματογραφικά. Το ΑΝΤ1 Comedy που θα προβάλλει κλασσικές ελληνικές κωμικές σειρές και το ΑΝΤ1 Drama που θα προβάλλει αγαπημένες δραματικές σειρές.

Η συνδρομητική OTT υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη/προσβάσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο από την ιστοσελίδα antennaplus.gr. Και επειδή συνδρομητική πλατφόρμα σημαίνει, κυρίως, ψυχαγωγία, το ΑΝΤ1 Plus είναι ήδη εφοδιασμένο (αλλά και θα εμπλουτίζεται διαρκώς) από πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, ελληνικές ταινίες Α’προβολής, ξένες σειρές και ταινίες, προτάσεις για παιδιά, παραγωγές τεκμηρίωσης, συναυλίες σε απευθείας μετάδοση.

Στο μενού  περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: η νέα- πολυναμενόμενη- σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη με τους Πάνο Νάτση, Γιώργο Γάλλο, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη.

Το επόμενο διάστημα και ως το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα: η παραγωγή «Η γέφυρα» που εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε σενάριο Κώστα Γεραμπίνη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με τους Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ακύλλα Καραζήση, Νίκο Ψαρρά κ.ά..

Επίσης, το «The friend» της Φωτεινής Αθερίδου, με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Φιόνα Γεωργιάδη και πολλούς ακόμη.

Με συμφωνίες που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα ο όμιλος ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης κινηματογραφικών παραγωγών μεταξύ των οποίων είναι οι: «Ο Άνθρωπος του Θεού» με τον Άρη Σερβετάλη, «Ράφτης» με τους Δημήτρη Ήμελλο- Ταμίλα Κουλίεβα, «Σμύρνη μου Αγαπημένη» με τους Μιμή Ντενίση, Γιάννη Βογιατζή, Λεωνίδα Κακούρη, Μπουράκ Χακί, Χρήστο Στέργιογλου, «Μικρά Όμορφα Άλογα» με τους Δημήτρη Λάλο, Γιώτα Αργυροπουλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Δημήτρη Καταλειφό.

Στο μενού της πλατφόρμας θα υπάρχει και περιεχόμενο για παιδιά, κυρίως ταινίες των μεγάλων αμερικανικών στούντιο μεταξύ των οποίων οι «Shrek», «Εγώ ο απαισιότατος 2» και «Morph», αλλά και  εκπαιδευτικές ταινίες και σειρές.

Το ΑΝΤ1+ υπόσχεται ατελείωτες ώρες μουσικής με τα πιο πρόσφατα μουσικά videoclip και ζωντανές συναυλίες από κορυφαίους καλλιτέχνες στο «Just Music», κλασικές ελληνικές κωμικές σειρές στο «ANT1 Comedy» και  δραματικές σειρές στο «ANT1 Drama».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X