Media

«Big brother»: Και ακροδεξιά περσόνα στο τρας ριάλιτι.

«Big brother»: Και ακροδεξιά περσόνα στο τρας ριάλιτι.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για την Παρασκευή 27 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του «Big Brother» (Σκάι), με τα παρατράγουδα να μη λείπουν.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η παραγωγή προχώρησε σε αποβολή παίκτη πριν καν οι συμμετέχοντες που επιλέχθηκαν μπουν στην απαραίτητη καραντίνα, καθώς ο ίδιος αρνούνταν να εμβολιαστεί.

Ο εμβολιασμός αποτελεί βασική προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος στο ριάλιτι κι έτσι, οι ιθύνοντες του έδωσαν διορία κάποιες μέρες να εμβολιαστεί με το μονοφασικό της Johnson & Johnson, κάτι που όπως φαίνεται εκείνος δεν έκανε τελικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, η παραγωγή έχει κάνει πρόταση στον πιθανό αντικαταστάτη του συγκεκριμένου παίκτη ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Τάσο Ποτσέπη, γνωστός και ως «Αγάπη μόνο!».

Υβριστικα σχόλια κατα του πρωθυπουργού

Γνωστός το τελευταίο διάστημα ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης με την διαθεσιμότητα που μπήκε μετά από πρόσφατη υβριστική ανάρτησή του κατα του πρωθυπουργού  που προκάλεσε σάλο.  Αλλά στο παρελθόν και από τις εμφανίσεις του στην εκπομπή της Ανίτα Πάνια.

 

Τα «γύρισε»…

Ο ίδιος δικαιολόγησε την ανάρτηση του λέγοντας πως αναφερόταν σε παλιό του φίλο που βρίσκονται σε διαμάχη: «Τα fake news της χώρας με στοχοποιήσανε με δόλο γράφοντας πως βρίζω τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη».

Το όλο θέμα είχε προκύψει μετά την ανάρτηση του: «ΓΚ@ΝΤΕΜΟΣ@ΥΡΑ ΓΟΥΡΛΟΜ@ΤΗ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ & ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΤ Θ Σ ΣΤΗΣΩ ΣΤ 4 ΣΤ 4 Θ Σ ΣΤΗ ΣΩ».

Eνώ στην συνέχεια προέτρεψε όσους τον «ακολουθούν» να: ΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΓΚ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ Σ Π ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΠ ΥΠΕΡ ΒΑΗΡΑΛ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡΠΟΤΣΕΠ @potsepis_kwstas».

Πριν να τεθεί σε διαθεσιμότητα, υπηρετούσε ως συνοριοφύλακας στην Χίο. Τον τελευταίο καιρό έκανε συνεχώς αναρτήσεις για τον κορονοϊό και το εμβόλιο, ενώ είχε λάβει μέρος σε ακροδεξιές συγκεντρώσεις του καταδιασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, πρώην Χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη.

Σε εκείνη τη συγκέντρωση ακούστηκαν συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, αλλά και κατά της χρήσης της μάσκας – μιας και φαίνεται ότι οι πρώην Χρυσαυγίτες έχουν βρει πρόθυμο κοινό στους συνωμοσιολόγους κατά του κοροναϊού.

Στη μια φωτογραφία, μάλιστα, ο Τάσος Ποτσέπης βγάζει και selfie με τον υπόδικο Κασιδιάρη να φαίνεται από πίσω του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X