Media

«Big brother»- spoiler απελπισίας: Μετά την πρεμιέρα- λαπά, σκηνοθετούν αποχώρηση για άγρα τηλεθέασης.

«Big brother»- spoiler απελπισίας: Μετά την πρεμιέρα- λαπά, σκηνοθετούν αποχώρηση για άγρα τηλεθέασης.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στημένες καταστάσεις υπαγορεύει η κατραπακιά που έφαγε ο Σκάι και η εταιρεία παραγωγής Acun medya απο την χαμηλή τηλεθεασή του «Big brother» στην πρεμιέρα του.

Δεν έχουν συμπληρωθεί 24 ώρες από την είσοδο των παικτών στο κανιβαλικό ριάλιτι και ήδη στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου εμφανίζεται παίκτρια να θέλει να αποχωρήσει!

Ό,τι τί δηλαδή; Σαν αθώο ελάφι μπήκε στο κλουβί με τα λιοντάρια και τρόμαξε; Μα όλοι όσοι βρίσκονται εκεί ξέρουν καλά τί τους περιμένει και τί έχουν να αντιμετωπίσουν.

Μπαίνει κάποιος στο ριάλιτι για να βγάλει συνειδητά τη ζωή του στα μανταλάκια, να ξεκατινιαστεί, να ξευτιλιστεί. Επενδύει σε αυτά για την επόμενη μέρα ως αναγνωρίσιμος πλέον, ευελπιστώντας να γίνει ινφλουένσερ, ινσταγκράμερ, τικτοκερ, γιουτιούμπερ, όλα αυτά μαζί ή καθένα ξεχωριστά, ίσως και για να τον επιλέξουν σε πάνελ σουσουδίστικης εκπομπής και φυσικά να γραπώσει και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ε, δεν τα βροντάς έτσι εύκολα. Εγώ, ως eretikos, δεν τα χάφτω αυτά.

Η ουσία είναι μία. Αρχίσαν οι ενέσεις μποτοξ στην τηλεθέαση του ριάλιτι με την έναρξη του. Ο κόσμος το βαριέται.  Όλα τ άλλα, για τον καλό καιρό, τη ζέστη, τα λόγια του παπά, την κλιματική αλλαγή, τον ανάδρομο Ερμή, ότι φταίνε για την κακή τηλεθέαση,  είναι απλώς φτηνές δικαιολογίες.

Έτσι λοιπόν, υποψιασμένοι οι παίκτες και προφανώς δασκαλεμένοι, με το «χαίρετε» άρχισαν τα «μαλλιοτραβήγματα».

Κατόπιν τούτου παίκτρια φαίνεται στο τρέιλερ  του προγράμματος να ζητά  να αποχωρήσει με το… καλημέρα!

Έπειτα από έντονη κόντρα  ανάμεσα στον Ισίδωρο και την Ευδοκία ,  η Σαμάνθα εξέφρασε  τη δυσαρέσκειά της για το αποτέλεσμα. Τότε ξεκίνησε μία μικρή λογομαχία και αυτή φαίνεται πως συνεχίζεται βάσει όσων βλέπουμε στο trailer.

Μάλιστα σε αυτό, βλέπουμε και τη Γιώτα Μυλωνά να ζητά να αποχωρήσει, λέγοντας στο δωμάτιο επικοινωνίας: «σας φιλώ και φεύγω».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X