Media

«Big brother»: Το ένα φιάσκο διαδέχεται το άλλο…

«Big brother»: Το ένα φιάσκο διαδέχεται το άλλο…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σερί απο «κατραπακιές» δέχεται το «Big brother» (Σκάι) και είναι μόλις στο τρίτο επεισόδιο. Πρώτα ήταν η πλαδαρή πρεμιέρα με την αναιμική τηλεθέαση.

Στο πρώτο επεισόδιο η παίκτρια Γιώτα Μυλωνά που δεν είχε συμπληρώσει ούτε 24ωρο ισχυρίστηκε- δασκαλεμένη, ποιός ξέρει;- ότι θα αποχωρούσε. Η τηλεθέαση δεν «τσίμπησε». Χειροτέρεψε. Η Μυλωνά μια που είπε ότι αποχωρεί μια που το ξέχασε.

Στο επόμενο επεισόδιο φάνηκε να ξέρει κάτι για παίκτες και άρχισε τις καταγγελίες και τα καρφώματα.

Σε ένα πηγαδάκι με συμπαίκτες της είπε: «Κάποιοι είναι φίλοι, γνωρίζονται και θα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Εγώ θέλω να σπάσω τις φιλίες και μου έρχονται ήδη τρεις τέσσερις που γνωρίζονταν. Από την αρχή το έλεγα ότι το να μπούνε μέσα αναγνωρίσιμοι, θα είναι κάπως».

Με την Ελένη Σπανού να προσθέτει: «Όταν πάω στην συγκεκριμένη παρέα με αγνοούν και δεν με ακούνε. Δεν με ενδιαφέρει, ας κάνουν την παρεούλα τους… Δεν σημαίνει ότι δεν μιλώ με άλλους αλλά αν πάω στην παρέα του Στηβ, θα αγνοηθώ παντελώς… Δεν με φοβίζει που είναι διάσημοι και για εμένα δεν έχουν ατού. Η πραγματικότητα είναι μέσα στο σπίτι κι όχι στο κινητό. Δεν έχουν σημασία εδώ μέσα οι followers, οι συνεργασίες και τα giveaway. Σημασία έχει η ψυχή κι οι χαρακτήρες».

Και που τα είπαν αυτά, ουδείς συγκινήθηκε. Φάνηκε στην τηλεθέαση. Χάλια μαύρα… Εν τω μεταξύ η Μυλωνά εκεί. Ακλόνητη… μέχρι να αποχωρήσει.

Ακολουθεί βίντεο με παίκτες να βαριούνται, να ξύνονται, να ξεκατινιάζονται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X