Media

Χριστίνα Ορφανίδου: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Βαρουξή

Χριστίνα Ορφανίδου: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Βαρουξή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Χριστίνα Ορφανίδου μπορεί να έχει αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother αλλά δεν παραλείπει να σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν τόσο στο Instagram όσο και σε εκπομπές όπου την καλούν.

Η πρώην παίκτρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Love I» μέσω skype και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι αλλά και για τους τσακωμούς που έχουν φουντώσει ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Βαρουξή!

«Εμείς το έχουμε ζήσει. Δεν μπορείς να δεις σε ένα επεισόδιο δύο ωρών και να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες και να ξέρεις όλα τα πράγματα πως εξελίχθηκαν. Εμείς ξέρουμε δύο πράγματα παραπάνω γιατί το έχουμε ζήσει. Ήμασταν μέσα, βλέπαμε καταστάσεις, βλέμματα, λέξεις. Δεν μπορούν να μπουν όλα σε ένα επεισόδιο. Εφόσον δεν υπάρχουν και το livestreaming πλέον αλλά και όταν υπήρχε κανείς δεν μπορούσε να είναι σε όλα τα σημεία του σπιτιού να βλέπει όλες τις κάμερες, όλους τους παίκτες»,  είπε για όλα όσα πιστεύει ότι συμβαίνουν στο σπίτι.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου ζήτησε από την πρώην παίκτρια να σχολιάσει τον Χρήστο Βαρουξή και ξέσπασε σε γέλια λέγοντας:

«Απλά βλέπουμε τη συμπεριφορά του Χρήστου μέσα στο παιχνίδι και τη συμπεριφορά του Παναγιώτη που προσπαθεί εκτός να στρώσει την κατάσταση σε σχέση με αυτά που κάνει ο αδερφός του. Είναι κουλουβάχατο».

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Big Brother: Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X