Media

Δανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση που δεν περιμέναμε να κάνει

Δανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση που δεν περιμέναμε να κάνει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Δανάη Μπάρκα έχει ξεκινήσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στην παρουσίαση μέσω της εκπομπής της στο MEGA και την έχουμε μέχρι στιγμής να μιλά για πολλές στιγμές τςη ζωής της μαζί με τους συνεργάτες της!

Με αφορμή τα plus size μοντέλα που περπάτησαν στην Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, η ηθοποιός και παρουσιάστρια πλέον, μίλησε για το σωματικό ρατσισμό και πως υπάρχουν φορές που νιώθει κάποια κόμπλεξ!

«Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε «εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ»; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων. Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν. Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος», είπε η Δανάη Μπάρκα!

Δείτε ακόμη: Η Κάβουρα φεύγει και η ανιψιά του Σαββίδη έρχεται!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X