Show Biz

«Happy Day» για τα παθιασμένα φιλιά Μπάρκα – Τσαγκρίδη: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στεναχωρημένη, η Δανάη Μπάρκα ήταν δικός της άνθρωπος»

«Happy Day» για τα παθιασμένα φιλιά Μπάρκα – Τσαγκρίδη: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στεναχωρημένη, η Δανάη Μπάρκα ήταν δικός της άνθρωπος»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης καταγράφηκαν να δίνουν παθιασμένα φιλιά σε γνωστό γκέι κλαμπ, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, οι εικόνες διέρρευσαν στα social media.

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει μια φωτογραφία όπου η τηλεοπτική παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα φιλιέται με τον εφοπλιστή, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης διατηρούσε δεσμό παλιότερα με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και χρόνια, ενώ παρά τις φήμες επανασύνδεσης που υπήρξαν κατά καιρούς και οι δυο τους έχουν προχωρήσει παρακάτω.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο «Happy Day» ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί.

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στη Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τις δύο παρουσιάστριες: «Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση».

«Φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για τις κοινές εμφανίσεις της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media φωτογραφία στην οποία Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα παρουσιάζονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο.

Πιθανόν να πρόκειται, είτε για την πρόσφατη έξοδό τους στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, είτε από νέα χθεσινοβραδινή έξοδο του εφοπλιστή με την παρουσιάστρια…

Ενώ, όπως έγινε γνωστό, και πριν από μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια του Mega και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Μια κοινή έξοδος από την οποία δεν διέρρευσαν σχετικές φωτογραφίες.

 

Το unfollow της Κατερίνας Καινούργιου στην Δανάη Μπάρκα

Κάτι που αρχίζει και σχολιάζεται πολύ την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Twitter είναι το γεγονός πως η Κατερίνα Καινούργιου έκανε… unfollow την Δανάη Μπάρκα από το Instagram. Οι δυο γυναίκες ήταν καλές φίλες και μάλιστα είχαν ανεβάσει στο παρελθόν κοινά Stories στα social media.

 

Ωστόσο, η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει να ακολουθεί την Κατερίνα Καινούργιου…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X