Media

Δεν αρχίζει καλά το «Big Brother».

Δεν αρχίζει καλά το «Big Brother».
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν αρχίζει καλά το κανιβαλικό τηλεριάλιτι «Big Brother» (Σκάι). Η πρεμιέρα του προγράμματος στις 15 Μαρτίου δεν θα «σπαρταράει» σαν φρέσκο ψάρι. Πως να το πω ο eretikos. Δεν θα είναι live (το βρήκα), αλλά θα είναι κονσέρβα. Με άλλα λόγια μαγνητοσκοπημένη.

Αλλά σε μαγνητοσκόπηση δεν θα είναι η έναρξη του προγράμματος μόνον. Κάθε Κυριακή το το «Big Brother live» δεν θα είναι… live. Δεν θα είναι κανένα από αυτά σε απευθείας μετάδοση.

Για να καταλάβετε το πρόγραμμα της Κυριακής θα γυρίζεται μια ημέρα πριν, δηλαδή Σάββατο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Αιτία της απόφασης αυτής δεν είναι τυχόν προληπτικά μέτρα για τον κορωναϊό, αλλά ο… παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης, όπως ενημερώνει και η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαϊδου απο την εκπομπή Μεσημέρι Yes» (Open TV).

«Τα προβλήματα αυτά αφορούν την απειρία του Χάρη Βαρθακούρη καθώς δεν έχει καμία εμπειρία τηλεοπτικού αέρα. Μιλάμε για ένα τεράστιο σόου. Μιλάμε για ένα μεγάλο live.

Τα δοκιμαστικά που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν πάει καθόλου καλά. Ο Χάρης δεν δίνει την ασφάλεια στο κανάλι να βγει live», αναφέρει η ρεπόρτερ.

Πιο πολλά στο σχετικό βίντεο…

https://www.tvopen.gr/watch/22207/meshmeri23yes112f032f2020

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X