Media

Ελένη Φιλίνη για Wikipedia: «Έφτασα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»

Ελένη Φιλίνη για Wikipedia: «Έφτασα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός, μετά από ένα σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα, αναφέρθηκε στον εκνευρισμό που τής είχε προκαλέσει η Wikipedia, στην οποία είχε γραφτεί λάθος η ηλικία της, και τόνισε πως είχε φτάσει μέχρι και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Επίσης έχω διαβάσει ότι μόνο σε μια χρονιά έκανες έξι βιντεοταινίες, το 1985», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ελένη Φιλίνη πήρε την… πάσα και «τα έβγαλε από μέσα της».

«Αδύνατον! Το 1985 έκανα την πρώτη μου! Όχι, ποιος σου το είπε αυτό; Η Wikipedia λέει ότι θέλει. Αυτοί εκεί γράφουν χωρίς καμία υπογραφή. Δεν ξέρεις ποιος είναι, δεν μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο, να πας να τους δεις. Από που και ως που λέει ο καθένας ότι του κατέβει; Δεν ισχύει τίποτα από αυτά», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

«Πλέον δεν ασχολούμαι με αυτά. Και για την ηλικία μου έγραφαν ότι ήθελαν. Και κάποια στιγμή με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Το έψαξα πάρα πολύ και μάλιστα έφτασα και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος», πρόσθεσε η Ελένη Φιλίνη.

Εξάλλου, πριν λίγο καιρό η Ελένη Φιλίνη, μιλώντας για τον κορονοϊό, είπε πωςΈχουμε να κάνουμε μ’ ένα βιολογικό πόλεμο, μην κοροϊδευόμαστε, αυτό το ξέρουμε όλοι. Το πως και γιατί ξεκίνησε είναι… άλλα “παιχνίδια”, δε είναι η νυχτερίδα. Δεν είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Έχω φίλους γιατρούς που έχω μιλήσει και υπάρχει… Κανείς δε μπορεί να ξέρει ή να είναι σίγουρος, κανείς δε γνωρίζει το ανοσοποιητικό του. Οι άνθρωποι που είναι σε μεγάλη ηλικία και “φεύγουν”, χωρίς αυτό τον ιό θα “έφευγαν”; Δε θα ήταν τώρα η ώρα τους” και συνέχισε: “Ζούμε καταστάσεις που ούτε τις φανταζόμασταν σενάρια σε ταινία. Είναι πρωτόγνωρο για όλους μας αυτό που ζήσαμε και ζούμε, ενώ δεν ξέρουμε το μέλλον του. Εγώ το πέρασα εγκλωβισμένη στην Αθήνα. Την καραντίνα τη βιώσαν σκληρά οι άνθρωποι των πόλεων και του κέντρου. Η επαρχία δε βίωσε την ίδια καραντίνα, αλλά και στην Αθήνα δεν είναι το ίδιο όταν μένει κάποιος σ’ ένα διαμέρισμα, μ’ εκείνον που έχει μια έπαυλη. Εγώ, που είμαι της πόλης και του κέντρου, κάποια στιγμή ήταν βασανιστικό, εφιαλτικό. Μερικοί λένε ότι στην καραντίνα τα βρήκαν με τον εαυτό τους, εγώ τα έχω βρει με τον εαυτό μου, δεν περίμενα την καραντίνα για να τα βρω με τον εαυτό μου, μην τρελαθούμε τελείως…”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X