Media

Ελένη Μενεγάκη: Ο Ουγγαρέζος τη «λέει» στον ALPHA

Ελένη Μενεγάκη: Ο Ουγγαρέζος τη «λέει» στον ALPHA
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τon ΑLPHA και από την τηλεόραση γενικότερα, και σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουλίου, η παρουσιάστρια του ALPHA θα αποχαιρετίσει το κοινό της που ήταν κοντά της για πάρα πολλά χρόνια και την ακολουθούσε πιστά.

Ο ALPHA αποφάσισε να δημοσιεύσει μια πολύ λιτή και απέριτη ανακοίνωση που αφορά στην αποχώρηση που ετοιμάζεται να κάνει η Ελένη Μενεγάκη και δεν άρεσε καθόλου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενοχλήθηκε πολύ το δελτίο Τύπου που έστειλε ο ALPHA στα μέσα και σχολίασε με επιθετικό τρόπο λέγοντας:

«Θεωρώ ότι από το να γράψεις τρεις γραμμές για μια παρουσιάστρια όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, καλύτερα να μην γράψεις τίποτα. Το θεωρώ υποκριτικό. Για να φεύγει η Ελένη Τετάρτη και να μην κάθεται μέχρι την Παρασκευή, επειδή λήγει το συμβόλαιο της σήμερα, σημαίνει ότι φεύγει στραβωμένη. Άρα δεν της φέρθηκε καλά ο Alpha. Το να γράφει αυτό το Δελτίο για τα μάτια του κόσμου είναι τουλάχιστον υποκριτικό».

Και η Φαίη Σκορδά θέλησε να πει κάποια πράγματα για την ανακοίνωση αλλά ήταν λίγο πιο κομψή στις δηλώσεις της και ανέφερε:

«Είναι η Ελένη Μενεγάκη! Κανένα κανάλι δεν μπορεί αυτό ούτε να το μειώσει, ούτε τη σχέση που έχει χτίσει η Ελένη Μενεγάκη τόσα χρόνια με τον κόσμο κανείς δεν μπορεί να την πάρει. Ούτε νούμερα τηλεθέασης, ούτε ανταγωνισμός, είναι η Ελένη Μενεγάκη και αυτό ο κόσμος το νιώθει και μένει εκεί ψηλά για όλους μας. Όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι ή κομπλεξικός ή μικρόψυχος»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Λογοκριτής Οικονόμου του…Σκάι: Μετά τις διαδηλώσεις απαγορεύει και τις δηλώσεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X