Media

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Τα «έβαλε» με την Σαλαγκούδη

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Τα «έβαλε» με την Σαλαγκούδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Survivor καθώς η Ανθή Σαλαγκούδη αποφάσισε να τη βγάλει στον τάκο και δεν κατάφερε να κερδίσει τη δημοφιλία που είχαν οι υπόλοιποι παίκτες.

Η δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά λίγο πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για την Ανθή Σαλαγκούδη και ήταν κόλαφος!

“Κουφάθηκα. Δεν περίμενα καθόλου να είναι η Ανθή η πιο δημοφιλής παίκτρια. Μήπως η φιλοζωική τη λυπήθηκε; Γιατί πάντα έλεγε για το γάτο της. Ήταν ξεκάθαρα αδικία. Δεν μπορείς να ψηφίζεις μια δυνατή παίκτρια, η οποία αύριο – μεθαύριο θα κάνει τα πάντα για να φας εσύ. Είναι αργή και στα αγωνίσματα που ήθελαν συνεργασία δεν έδεναν τα vibes μας και της το είχα πει πολλές φορές. Εκείνη δεν το καταλάβαινε και αυτός είναι και ο λόγος που με ψήφισε. Επειδή η Ανθή έτρεμε που βρήκε δημοφιλέστερη της εβδομάδας, δείχνει εκείνη την ώρα η Άννα Μαρία εμένα, γιατί οι γυναίκες θέλουν να με εξαφανίσουν από το πλάνο. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι για το Survivor. Αν θέλει να μπει σε κάποιο reality, να μπει κάπου αλλού. Πάντα έλεγε για τα μαλλιά της, για τα σαμπουάν, για τις μάσκες, για τον γάτο της, τότε γιατί μπήκε”;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/Yw1pgsBzgSw

Δείτε ακόμη: Η Τάμτα αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X