Media

Ελλη Στάη: Μετά τον Κυριάκο κόλλησε στη Μαρέβα…

Ελλη Στάη: Μετά τον Κυριάκο κόλλησε στη Μαρέβα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πάθος για σχέσεις με την εξουσία. Το συμπέρασμα για την Ελλη Στάη βγαίνει αβίαστο αν κοιτάξει κανείς τη διαδρομή της. Ηταν πάντα δίπλα στην πολιτική και οικονομική εξουσία. Κι΄ αυτό παρότι σαν δημοσιογράφος οφείλει να αποφεύγει τις πολύ στενές σχέσεις με την πολιτική εξουσία. Ομως, στην Ελλάδα ζούμε και η πολιτική εξουσία, ειδικά στο χώρο των medias, μπορεί να σε αναδείξει ή να σε καταστρέψει. Πάμπολλα τα παραδείγματα, δημοσιογράφων που πλήρωσαν την επιλογή της ανεξαρτησίας.

Η Ελλη Στάη δεν ανήκει σε αυτή τη συνομοταξία των δημοσιογράφων. Τελευταίες αποδείξεις η φωτογραφία στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την οποία δέχτηκε-και δικαιολογημένα-πολλά επικριτικά σχόλια.

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Πρόλαβε σε δύο μέρες να φωτογραφηθεί στην Πάτμο, αυτή τη φορά, με τη σύζυγο του Κυριάκου, τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και μάλιστα να αναρτήσει τη φωτογραφία στο Instagram.

Τη συνόδευσε δε από το σχόλιο «Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα». Ισως ήθελα να κάνει χιούμορ η Ελλη Στάη. Αλλά μάλλον απέτυχε, αφού δείχνει ότι και στον ελεύθερο χρόνο επιλέγει στενές σχέσει με την εξουσία.

https://www.instagram.com/p/B0Y9WVXFVGo/?utm_source=ig_embed

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X