Media

Επίθεση Άρη Πορτοσάλτε στον Νίκο Δένδια

Επίθεση Άρη Πορτοσάλτε στον Νίκο Δένδια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν είχατε καμία απορία αν ο Πορτοσάλτε είναι με τον Δένδια ή τον Μητσοτάκη σας την έλυσε ο ίδιος με τη θέση που πήρε για το διπλωματικό επεισόδιο που σημειώθηκε στην Τρίπολη της Λιβύης. Ο Άρης διάλεξε το στρατόπεδο του Κυριάκου. Προσωρινά τουλάχιστον. Στο μέλλον ποιος ξέρει, μπορεί να δει φως από άλλη πόρτα και να μπει.

Το διπλωματικό επεισόδιο λοιπόν που προκάλεσε η προσωρινή Κυβέρνηση της Λιβύης, φερέφωνο του Ταγίπ Ερντογάν, όταν προσπάθησε να παγιδέψει τον Νίκο Δένδια με μια απροειδοποίητη εμφάνιση της υπηρεσιακής Υπουργού Εξωτερικών Νάιλα Μανγκούς στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα ο Έλληνας ΥΠΕΞ να αποχωρήσει άμεσα από την πόλη, σχολίασε ο Αρης Πορτοσάλτε.

«Έχουμε θέμα στη Λιβύη. Η ελληνική διπλωματία και το Υπουργείο Εξωτερικών έχει ήττα! Θα έπρεπε να γίνει συνεννόηση. Όσο κι αν η κ.Μανγκούς είναι ενεργούμενο του Ερντογάν, εμείς έπρεπε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα παγιδευτεί ο Υπουργός Εξωτερικών σε μια χώρα που είναι κλεφταραίοι, κατσαπλιάδες και ο ένας πολεμάει με τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά, εξαπολύοντας επίθεση τόσο στον Νίκο Δένδια, όσο και στον λαό της Λιβύης με… καφενειακούς προσδιορισμούς, δείχνοντας την επιλογή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X