Media

Eurovision: Χαμηλές οι αποδώσεις για Ελλάδα- Κύπρο στα στοιχήματα- Πάνε καλά

Eurovision: Χαμηλές οι αποδώσεις για Ελλάδα- Κύπρο στα στοιχήματα- Πάνε καλά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ελλάδα και Κύπρος φλερτάρουν με την πρώτη δεκάδα στη Eurovision 2021, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Το μυστικό της Στεφανίας Λυμπερακάκη παίζει το ρόλο του.

Λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021, και τα στοιχήματα έχουν πάρει… φωτιά. Ελλάδα και Κύπρος φαίνεται πως έχουν τους δικούς τους Eurofans, και φλερτάρουν με την πρώτη δεκάδα!

Ιταλία, Γαλλία και Μάλτα, όμως, φαίνεται να είναι οι τρεις υποψηφιότητες που είναι πιθανό να κερδίσουν στη Eurovision 2021, αν κάποιος υπολογίζει την τάση στις στοιχηματικές εταιρίες.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, Ελλάδα και Κύπρος φαίνεται να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες στην 5η θέση, ενώ η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκονται στην 10η θέση.

Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 με το «Last Dance». Ποιο είναι το μυστικό της εμφάνισής της στη Eurovision 2021; Είναι μια κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski.

Έχει ασορτί, πανύψηλες μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων και μοιάζουν με το δέρμα του φιδιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X