Media

Έξαλλη η Μαρία Δεναξά με τα fake news: Κανένα lockdown στη Γαλλία!

Έξαλλη η Μαρία Δεναξά με τα fake news: Κανένα lockdown στη Γαλλία!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έχει επιβάλει lockdown για ένα μήνα η Γαλλία λόγω κορονοϊού; Ακούστηκε κι αυτό αλλά είναι μια από τις γνωστές υπερβολές στα… όρια των fake news για τον τρόπο που άλλες χώρες της Ε.Ε. διαχειρίζονται την πανδημία. Η Μαρία Δεναξά, μια έμπειρη δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται εδώ και χρόνια στο Παρίσι, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Στη Γαλλία, λοιπόν, δεν επιβάλεται κανένα lockdown για έναν μήνα. Το μόνο που γίνεται είναι να κλείνουν για το διάστημα αυτό τα νυχτερινά κέντρα.

«Προς φωτεινούς παντογνώστες: Στη Γαλλία δεν έχει επιβληθεί κανένα lockdown για ένα μήνα. Κλείνουν μόνο τα νυχτερινά κέντρα για 4 εβδομάδες. Προσέξτε τι λέτε», έγραψε στο twitter η γνωστή δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, σχολίασε tweet χρήστη, ο οποίος της απάντησε: «Το ότι στην Γαλλία είναι από 1η Ιανουαρίου υποχρεωτικός ο εμβολιασμός είναι σοκαριστικό. Απορώ τα κίτρινα γιλέκα που είναι τώρα ή λύθηκαν τα οικονομικά ζητήματα κ όλα μια χαρά».

Η Μαρία Δεναξά απάντησε σε αυτό, ξεκαθαρίζοντας ξανά τα πράγματα: «Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Αν οι άνω των 65 αν δεν τον κάνουν δεν ανανεώνεται το υγειονομικό διαβατήριο ή πάσο ή κι εγώ δεν ξέρω τι. Χωρίς αυτό αλλά με αρνητικό τεστ μπορείς να πας παντού όπου απαιτείται το διαβατήριο αυτό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X