Media

Έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – Τα σκληρά λόγια για τον Μουτσινά

Έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – Τα σκληρά λόγια για τον Μουτσινά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βούηξε το σύμπαν όταν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ξεκίνησαν να ακολουθιούνται στο Instagram! Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πολλά να πει!

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» έπαιξε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου ο Μουτσινάς και η Μαλέσκου έκαναν on air follow ο ένας στον άλλον και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άντεξε και μίλησε με σκληρά λόγια:

«Αυτό τι ήταν τώρα; Σπόντα για εμάς; Θα βγουν κι από πάνω τώρα. Αφού το είχαν κάνει. Και το κάνανε και ζωντανά στην εκπομπή. Εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται γιατί το έκαναν στην εκπομπή και μάλιστα στην εκπομπή που κάνει τα νούμερα, του Νίκου. Εφόσον είναι πλάκα, ας κάνουν τα follow στο σπίτι τους να δει και η κάθε Φαίη και ο κάθε Ουγγαρέζος ότι έγινε follow. Το ότι έγινε στην εκπομπή σημαίνει ή ότι τους πίεσαν από το κανάλι ή το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να πάει η Μαλέσκου στην εκπομπή του Μουτσινά και να το κάνουν live εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται”.

https://youtu.be/wjUnE11GGP4

Μάλιστα συμπλήρωσε στη συνέχεια ότι: “Θέλετε εσείς εδώ να τα βρίσκουμε όλα ωραία και όμορφα. Όποτε λέμε για τον ΣΚΑΙ να πετάγεσαι εσύ και να βρίζεις… Και να δεχόμαστε τώρα το Μουτσινά να μας τη λέει ότι εμείς βγάλαμε το πρόβλημα, ένα πρόβλημα που υπήρχε δηλαδή, εμείς του το βγάλαμε του Νικολάκη, άντε ρε. Μετά μου βγάζετε τον άλλον τον Ασημακόπουλο που πήγε και αγόρασε κοιλιακούς και μου το βγάζετε φυσιολογικό… Και είδαμε και τον Βασάλο που ήταν φέτες και κάθε πέντε μέτρα έπεφτε”

Δείτε ακόμη: Συνεχίζονται οι διαδικτυακές απάτες – Νέο θύμα η Κατερίνα Καινούργιου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X