Media

Φαίη Σκορδά: 10… καρέ του άνδρα που έκλεψε την καρδιά της!

Φαίη Σκορδά: 10… καρέ του άνδρα που έκλεψε την καρδιά της!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήταν χθες, όταν το δημοσίευμα που θέλει την Φαίη Σκορδά να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να μην είναι πλέον single έσκασε… σαν βόμβα!

Η Φαίη Σκορδά στην… μετά – Λιάγκα εποχή

Όπως έβγαλε αποκλειστικά το περιοδικό HELLO!, η οικοδέσποινα του Πρωινού είναι ξανά ερωτευμένη και τέσσερα χρόνια σχεδόν μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα βρίσκεται σε σχέση με έναν πολύ γοητευτικό άντρα, μόλις τρία χρόνια μικρότερό της. Πρόκειται για τον Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo. Μάλιστα, έχει στήσει και το site της Φαίης!

MasterChef: Την έδιωξαν κακήν – κακώς για το ωμό αρνί! video

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού που κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα έχει φωτογραφίες της Φαίης και του Νίκου από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγο πριν πραγματοποιήσουν μία εξόρμηση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γενεύη, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Φαίη Σκορδά

Με μια γρήγορη… αναζήτηση στο Instagram του γοητευτικού Νίκου Ηλιόπουλου θα δει κανείς πως ο νέος άντρας που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της παρουσιάστριας εδώ και έναν χρόνο, είναι ένας άνθρωπος που έχει πάθος για τη δουλειά του και πολύ εργατικός. Ο ίδιος στο παρελθόν έπαιζε μπάσκετ επαγγελματικά μέχρι που ένας τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα.

Η Φαίη Σκορδά και ο άνδρας που… έκλεψε την καρδιά της

Φαίη Σκορδά Φαίη Σκορδά Φαίη Σκορδά Φαίη Σκορδά

Ο κ. Ηλιόπουλος κάνει… θραύση στις γυναίκες, καθώς εκτός από εργατικός και δυναμικός είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας! Ο ίδιος τρέφει τεράστια αδυναμία στα ταξίδια αλλά και στο καλό φαγητό, αφού οι περισσότερες αναρτήσεις του έχουν λαχταριστά πιάτα!

Mega: Είναι ξανά στον «αέρα»! Δείτε την πρώτη εικόνα!

Ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει ταξιδέψει, μεταξύ άλλων, στο Λος Άντζελες, στην Βοστόνη, στην Τουρκία, στο Βερολίνο, στο Ντουμπάι, στο Άμστερνταμ.

Φαίη Σκορδά Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά επιτέλους ζει ξανά τον έρωτα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X