Media

Γιάννης Πάριος: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου

Γιάννης Πάριος: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο μοναδικός ερμηνευτής του έρωτα Γιάννης Πάριος, παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου στην τηλεοπτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑNT1.

Στη συζήτηση ο κορυφαίος παριανός τραγουδιστής ξεδίπλωσε πτυχές της ζωής του και της καριέρας του. Μίλησε για την λατρεία του, την Πάρο που ποτέ δεν ξεχνά. Όπως του είπε ο πατέρας του Χαραλάμπης, να μην ξεχάσει ποτέ τις ρίζες του.

Εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης είναι και τεράστιος στιχουργός που μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια. Μάλιστα όπως ο ίδιος είπε, τα περισσότερα τραγούδια του τα έχει γράψει στην Πάρο γυρνώντας από ουζάκια και σούμες!

Ο Γιάννης Πάριος μίλησε με αγάπη και τεράστια συγκίνηση για τους γονείς του τον Χαραλάμπη και την Μαρουσώ Βαρθακούρη, αναφερόμενος στην μεταξύ τους αγάπη και κατανόηση. O σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε ακόμα για τις στερήσεις της εποχής των παιδικών του χρόνων λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν ξέραμε τι είναι χορτάτος για να πεινάσουμε».

Επίσης μίλησε με λατρεία για τους τέσσερις γιούς του, οι δύο από τους οποίους, ο Χάρης και ο Νικόλας, ακολουθούν τα χνάρια του στη μουσική. Με το στιλ τραγουδιών του Νικόλα με χιούμορ είπε ότι δεν συμφωνεί, αλλά είναι η έκπληξη ο μικρός. Ο γιός του Χάρης μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε ότι ήταν πάντοτε ένας καταπληκτικός πατέρας.

Την λατρεία τους στον Γιάννη Πάριο έδειξαν σπουδαίοι συνθέτες, τραγουδιστές, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, Νταλάρας, Σπανουδάκης, Δέσποινα Βανδή, μίλησαν στην εκπομπή για τον Γιάννη Πάριο λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος τραγουδιστής που έχουμε στην Ελλάδα, ότι μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα, ότι είναι πολλά περισσότερα από ένας τραγουδιστής του έρωτα όπως συνηθίζεται να λέμε.

Για τον σπουδαίο καλλιτέχνη Γιάννη Πάριο, μίλησε φυσικά ο Μάτσας, ο άνθρωπος που τον βάφτισε από Βαρθακούρη σε Πάριο.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε φυσικά στο κεφάλαιο “έρωτα” και τι ρόλο έπαιξε στην ζωή του. Εμείς ξέρουμε τον ρόλο που έπαιξαν τα τραγούδια του, στην στην δική μας ζωή=ΕΡΩΤΑΣ.

Δείτε τα βιντεάκια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X