Media

GNTM 4: Επιστρέφει με αγόρια και κορίτσια

GNTM 4: Επιστρέφει με αγόρια και κορίτσια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το GNTM 4 είναι γεγονός και το STAR έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τον νέο κύκλο που αναμένεται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν και θα περιλαμβάνει αγόρια και κορίτσια, αφού ο τελευταίος κύκλος έγινε ανάρπαστος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Οι αιτήσεις άνοιξαν με σκοπό να μπορέσει κάθε επίδοξο μοντέλο να δηλώσει συμμετοχή και να βρεθεί μπροστά στην κριτική επιτροπή η οποία αναμένεται να είναι η ίδια με την περασμένη σεζόν! Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός θα καθίσουν στις καρέκλες τους και θα προσπαθήσουν να βρουν το επόμενο μοντέλο που θα κατακτήσει τον τίτλο του GNTM 4.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμετοχές έχουν σπάσει το ρεκόρ μέχρι στιγμής και από ότι φαίνεται πολλά νέα παιδιά θέλουν να εμφανιστούν στο reality μιας και είναι οι εποχές τέτοιες όπου ο κόσμος δεν έχει να κάνει πολλά και θέλει να κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν.

Το GNTM 4 είναι γεγονός και περιμένουμε να δούμε τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν! Γιατί είναι σίγουρο πως έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά αφού πρόκειται για ένα reality το οποίο δεν περνά απαρατήρητο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του για απόψε 1/4

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X