Media

GNTM: Δε θα είναι κριτής ο Γιώργος Καράβας

GNTM: Δε θα είναι κριτής ο Γιώργος Καράβας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έχει γίνει μεγάλο σούσουρο με τον τέταρτο κριτή του GNTM και ακούγονται πολλά ονόματα τα οποία έχει σκεφτεί η παραγωγή να βάλει στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ένα από αυτά είναι το όνομα του Γιώργου Καράβα αλλά από ότι φαίνεται, δε θα τον δούμε ως κριτή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#GNTMgr BOYS & GIRLS: ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: https://bit.ly/GNTM_dilose_symmetoxi Τα αγόρια έρχονται να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των κοριτσιών στο Modeling. Ποιοι θα κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

O Γιάννης Πουλόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου» και αποκάλυψε πως η παραγωγή του GNTM έχει ήδη συμφωνήσει με μια γυναίκα, η οποία θα καθίσει στην κριτική επιτροπή του reality και ο Γιώργος Καράβας δε θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας.

«Το τέταρτο μέλος έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την παραγωγή του Greece’s Next Top Model, το ξέρουμε το πρόσωπο ποιο είναι και είναι γυναίκα. Την πληροφορία για το ποια θα είναι η κριτής του GNTM 3 θα το μάθουμε από το Star αμέσως μετά τον τελικό του MasterChef 4».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/Eu5VyqveOdM

Δείτε ακόμη: Τούνη: Χαμός! Χώρισε κι έφυγε… τριήμερο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X