Media

GNTM: Η παίκτρια που άφησε άφωνους του κριτές

GNTM: Η παίκτρια που άφησε άφωνους του κριτές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καιρό είχαμε να δούμε τους κριτές του GNTM να παθαίνουν αμόκ με παίκτη, αλλά η Ίριδα ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει έτσι ώστε να αφήσει το δικό της στίγμα και να μην την ξεχάσει κανείς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εμφανίσεις που θα εντυπωσίαζαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε σίγουρα να πάρει αποφάσεις για αυτό το ID Catwalk! #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv @skoulos @vickykaya_ @genevievv @angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Η Ίριδα πραγματοποίησε μια εμφάνιση στο GNTM για την οποία θα μιλάμε πολύ καιρό καθώς φόρεσε τις pointe στο ID catwalk και έκανε πασαρέλα η οποία καθήλωσε τους πάντες στο πλατό!

Οι κριτές ούρλιαζαν και φώναζαν γιατί είχαν πάθει σοκ, και μόλις το μοντέλο βγήκε από το χώρο, η Βίκυ Καγιά έτρεξε και της είπε πως έχει περάσει εξαιτίας της φαντασμαγορικής πασαρέλας που έκανε!

«Θέλω να βάλω τα κλάματα και δεν μου πάει», σχολίασε η Ζενεβιέβ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι κριτές είναι έτοιμοι και ανυπομονούν να υποδεχτούν τους διαγωνιζόμενους. Ούτε εκείνοι, όμως, περιμένουν αυτό που θα ακολουθήσει. Ένα νέο επεισόδιο #GNTMgr ξεκινά τώρα στο @starchanneltv. #StarChannelTv @vickykaya_ @angelosbratis @genevievevv @skoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

gntm

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ο κόσμος το έχει τούμπανο και η Σπυροπούλου κρυφό καμάρι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X