Media

GNTM: Ο Γιώργος Καράβας μιλά για το παιχνίδι(vid)

GNTM: Ο Γιώργος Καράβας μιλά για το παιχνίδι(vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εξελίξεις που αφορούν το GNTM είναι πολλές και το μόνο σίγουρο είναι πως το φετινό reality μοντέλων δε θα θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα καθώς έχουμε μια πολύ δυνατή προσθήκη η οποία αφορά στην είσοδο αγοριών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#GNTMgr BOYS & GIRLS: ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: https://bit.ly/GNTM_dilose_symmetoxi Τα αγόρια έρχονται να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των κοριτσιών στο Modeling. Ποιοι θα κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του STAR και το reality, και οι άνθρωποι της παραγωγής ψάχνουν για εκείνο το άτομο το οποίο θα την αντικαταστήσει και πολλοί αναφέρουν πως ο Γιώργος Καράβας θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση της.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρήκε το γνωστό μοντέλο έξω από το κομμωτήριο της γυναίκας του και κατάφερε να αποσπάσει αποκλειστικές δηλώσεις του για το ενδεχόμενο να καθίσει στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Το μοντέλο ανέφερε συγκεκριμένα:

«Δεν έχω κάτι επίσημο ακόμη για το Greece’s Next Top Model. Ό,τι γνωρίζω το μαθαίνω από εσάς. Είχα κάνει δοκιμαστικό για το GNTM πριν από πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν έχει γίνει για τη θέση του κριτή. Δεν υπήρχαν ρόλοι! Δεν έχουμε κλείσει. Την εκπομπή τη βλέπω πάντα γιατί έχει να κάνει με το αντικείμενο μου. Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να μιλήσω για το GNTM, γιατί δεν γνωρίζω. Αν είναι να έρθει θα έρθει.», είπε το μοντέλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Νίκος Τσιλιπουνιδάκης: Μύκονος, δολοφονίες και… αντίο STAR 17 χρόνια μετά! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X