Media

GNTM: Ο πρώτος plus size άνδρας που πέρασε από τα κάστινγκ

GNTM: Ο πρώτος plus size άνδρας που πέρασε από τα κάστινγκ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το GNTM είναι ένα από τα προγράμματα που αναμένεται να μας απασχολήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ήδη ο κόσμος έχει ξεκινήσει να βλέπει τα πρώτα άτομα που έχουν περάσει από κάστινγκ και να τα σχολιάζει στα social media.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συνάντησε τον Δημήτρη Γουγουτσάμο, ο οποίος πέρασε από κάστινγκ ως plus size μοντέλο για το GNTM αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει το τηλεφώνημα για να κατέβει στην Αθήνα.

«Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM 3 που είναι με άντρες και γυναίκες. Πέρασα από κάστινγκ στη Θεσσαλονίκη. Πήγα, έδωσα συνέντευξη, ενθουσιάστηκαν μπορώ να πω. Περίμενα ότι θα με καλέσουν για την οντισιόν στην Αθήνα με τους κριτές, αλλά δεν με κάλεσαν.

Με αυτά τα άτομα που είδα να περιμένουν έξω, πίστευα είχα πολλές πιθανότητες να περάσω. Δεν μου άρεσαν. Ψώνιο δεν είμαι, αλλά πίστευα ότι είμαι ο πιο ωραίος και ο πιο άνετος στο χώρο. Μπαίνω μέσα, όλοι έβγαιναν στα 5-10 λεπτά, εγώ έμεινα μισή ώρα μέσα. Το πιο ιδιαίτερο που με ρώτησαν ήταν αν έχει υπάρξει κάποιο γεγονός που μου έχει αλλάξει τη ζωή ή με στιγμάτισε.», ανέφερε νεαρός, ο οποίος δήλωσε πως δεν απογοητεύτηκε. «Αυτοί χάνουν!», είπε ο Δημήτρης Γουγουτσάμος.

Δείτε τον:

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Ρεκόρ τηλεθέασης έκανε το χθεσινό επεισόδιο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X